Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hymmmmm1991

OKRES SPOŹNIA MI SIE 5DNI! POMOCY!

Polecane posty

Gość Hymmmmm1991

Po ostatniej miesiączce,która była 11sierpnia w moim życiu było dużo stresów-nie przyjęli mnie na studia,czekałam długo na wyniki z drugiej rekrutacji i dostałam sie,dziadek znów ma raka,tym razem nie nadaje sie ani na operacja ani na nic...siostra jest poważnie chora(choroba nie uleczalna)do niedawna nie mogłam znaleźć stancji i nie miała bym gdzie mieszkać na studiach, a 2 tyg temu byłam u ginekologa i dowiedziałam się,ze mam nadżerkę. byłam w szoku.muszę jeszcze miesiąc czekać na wyniki.wróciłam do bylego chłopaka ponad miesiąc temu ale nie kochaliśmy sie jeszcze bo bylo cos ze mna nie tak i czekalam na wizyte u ginekologa.po wizycie nie byłam gotowa na bliskość bo sie martwiłam ta nadżerka.okres powinnam miec jakos 11 września i nadal go nie mam.moj chlopak dotykam mnie tylko penisem ale bez zadnego wytrysku ani nic... to chyba nie możliwe abym byla w ciąży ale okresu nie mm juz 5 dni.te mysli mnie zabija.nigdy mi sie nie spóźniał.kiedys brałam tabletki ale musiałam odstawic.od tego okresu znow miałam zacząć brać.dodam,ze bardzo boje sie zrobic testu....napisze co o tym myślicie czy to przez stres?

Gość tak bardzo nam sie podoba
sorry ale nie jestesmy ginekologami a tym bardziej nie badamy na odleglosc.... kup test i przestan sie mazac

Gość Hymmmmm1991
czy jak zrobie test jutro to wynik bedzie wiarygodny? nie za wczesnie na test?

Gość dsfsdffsd
nie jestes w ciazy kuwa :O

Jak wy chcecie do cholery w ciążę zachodzić nie uprawiając sexu i nie wprowadzając plemników do pochwy??? Nie dziwię się, że na studia Cię nie przyjęli jak ty masz braki wiedzy z podstawówki :o

Gość quentinka bez okresu
ja nie mam okresu od 16 dni ;(