Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hee.

Co zrobić z takim facetem? POMOCY!

Polecane posty

Gość hee.

Moj facet okazał się po prostu totalnym zgredem bez perspektyw. Nie chce wynająć mieszkania, bo po co jak mozna mieszkać z mamusią,nie chce pracować choć ma taką okazję, na nieziemskie zarobki, bo bd podchodził 3 raz do studii których i tak nie zda. Jak ma coś robić to robi to tak długo aby nikt nie wymyślil mu czegoś kolejnego do zrobienia. Najważniejsi są dla niego rodzice którzy podobno sątak strasznieschorowanii, a tak naprawdę robią tylko z niego głupiego bo nic im się nie chce. Jak ma do mnie przyjechać to zawszespóźnia się jakieś 2 godzinybo on musi za mamusię dom cały posprzątać. Choć jego matka cały dzień w domu siedzi. Masakra Jakaś.! ja już nie wytrzymuje.!

Gość ksjshhsaaa
jak chcesz sobie zniszczyc zycie to z nim badz.

Ale że o co ty pytasz? Bo nie kumam. Skąd ty to coś wytrzasnęłaś? Tylko i wyłącznie pogonić w cholere...

Gość odpowiem ......
nie lubię dawać takich rad ludziom których nie znam i nie znam opinii obu ze stron ale jeśli miałabym się oprzeć tylko na tym co napisałaś to radziłabym Ci bardzo poważnie porozmawiać z facetem jak sobie wyobraża dalsze życie jak się nie ma ani chęci ani perspektyw na cokolwiek a jak rozmowa nic nie da no cóż to ja raczej dałabym sobie spokój z synusiem mamusi ....bo co innego szanować rodziców a co innego być od nich uzależnionym a takie uzależnienie kończy się dopiero w momencie śmierci rodziców i wiem że tacy ludzie to później kaleki życiowe

Gość hee.
on nawet na zakupy nie chodzi.! bo wszyskie pieniądze które zawsze ma to większą część rodzicom oddaje bo oni wzieli kredyt i nie mają jak go spłacić.! to jest dla mnie poprostu jakiś absurd.!

Gość hee.
Dokładnie tak.! Już mu to mówiłam, onposłuchał niby to przeanalizował, przystosował się do tego, postawił się rodzicom a za tydzień kolejny raz pisze mi że bd za jakieś 2 godz bo mama powiedziała by sprzątnoł dom, a tata żeby mu samochód naprawił. Uh.

Gość hee.
beznadzieja.

Gość P.E.P.$.I.
Dziewczyno zrób se lepiej owrót do rzeczywistośći i znajdź prawdziwego faceta a nie to coś

Synusiowie mamusi są niereformowalni!!!!!!!!!! Jak chcesz się o tym przekonać na własnej skórze to brnij w to dalej.

Gość hee.
chyba tak zrobię, bo już mam dość.

Gość P.E.P.$.I.
No mam nadzieje a on kiedys był w związku ?

Gość hee.
Beznadziejny!

Gość hee.
był właśnie. w jakiś 10 związkach. ale to takie przelotne, górka 7 msc.

Gość P.E.P.$.I.
Bez kitu on z 10 laskami? Zaraz ze śmiechu padne ... hehe Mamisynki stają się trendy a ja o tym nie wiem czy co!

Gość hee.
a jednak.;/ też się dziwię, ale znam je wszystkie, przynajmniej z widzenia.;/ tak, rozmawiałam z nim, przyznał mi rację, ale i tak tańczy tak jak mu zagrają.;/