Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skipa rappa

Czy każdy facet jak pozna dziewczynę to odrazu chce iść z nią do łóżka?

Polecane posty

Gość skipa rappa

My kobiety mamy tak, że wolimy dobrze poznać partnera. To nic, że jest pociągający, że robi nam się mokro gdy nas dotknie. Nie pakujemy się do łóżka od razu. A Wy faceci , jak wam się spodoba dziewczyna i chcecie być z nią to od razu byście ją pewnie chcieli, i takie podchody was w ogóle nie interesują a to przykre. Cóż... nie od dziś wiadomo że dla was kupowanie kwiatów, kolacje i drobne czułości to dla was męki :O

Gość kobiety tez chca od razu
do lozka

Gość Donnita
to jest rzeczywiscie bolączka epoki... Ja np z moim facetem tak nie mam, tzn oczywiscie chodzimy ze soba do łózka ale nie jest to podstawa naszego zwiazku - wazniejsze jest dla nas spedzenia czasu razem, pzonawanie sie - poznawanie ciekawych miejsc razem - szkoda ze tak duzo par jest ze soba tylkod la jednego ;/

Gość dlatego ja wole zapłacić
100 zł dziwce bo wyjdzie taniej niż inwestowanie w laske która potem i tak niechce brać do buzi

Gość Dziwne pytanie
Dla mnie seks to jak zaproszenie do tańca. Nie dorabiam filozofii. Za to kobiety uwielbiają go reglamentować. Może dlatego, że dla wielu z nich jest to jedyny "wabik" jaki posiadają.