Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patty15

brzydkie włosy

Polecane posty

Gość patty15

Mam 15 lat i za rok idę do nowej szkoły. Chciałabym zmienić swoją fryzurę aby mnie nie kojarzono ze starą szkołą...Chcę zostawić sobie prostą grzywkę ale z resztą włosów chcę coś zrobić...Moje włosy nie są ani kręcone ani też falowane straszne się puszą i brzydko wyglądają gdy je rozpuszcze, jedynie pozytywne jest to że łatwo się układają i powstają ładne fale robione lokówką lub gdy są nakręcone na wałki... nie chciałabym oczywiście też ich prostować. Czy ktoś może mi pomóc i przesłać kilka linków z ładnymi łatwymi do ułożenia fryzurkami?? Proszę..

Gość evuszek_1001
piękne włosy to drowe włosy. spróbuj BIOSILK odżywkę. sama mam włosy "bez życia". a raczej miałam. bo odżywki biosilk je rozbudziły. używam raz dodającej objętości raz pogrubiającej włosy. szamponów nie polecam, ponieważ włosy po nich się przetłuszczały. podobno odżywki syoss są dobre (czy jak to tam sie pisze) natomiast nie wypowiem się, bo nie próbowałam. są na pewno 2 razy tańsze od tych, które ja Ci polecam.

Gość patty15
myślisz że po odżywkach da się zrobić jakąś fajną fryzurkę, łatwą do układania do szkoły?? np jaką??

Gość belika8
Maski i szampony marki Perfect.ME by JF Malcolm rewelacyjnie się sprawdzają. Jeśli nie znacie ich, to koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj http://www.jestesdoskonala.pl . Warto w nie zainwestować. Najlepiej zakupić je w drogeriach Natura i wziąć udział w konkursie.

Gość gość
Nie tyle brzydkie - zniszczone. Jest taki sensowny szampon, nazywa się HB Jeunesse i akurat przy nim totalnie sobie odmieniłam wygląd włosów. Powiedzmy, że zrobiły się zdrowsze, ładniejsze, mają lepszą kondycję. Wszystko trwa, ale da się...

Gość malina76
Radzę zajrzeć sobie tutaj http://greenwitch.pl/category/pielegnacja/ . Jest tam wile cennych informacji na temat tego jak powinniśmy o siebie dbać. Warto również skorzystać z przepisów na domowe maseczki na włosy.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej