Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha tze tze

chyba jestem chora...

Polecane posty

Gość mucha tze tze

hmm... od jakiegoś casu źle się czuje. Chodze do lekarza i co jakiś czas robie sobie morfologie.. wszystko wychodzi oki ale wydaje mi się że powinnam wykonac inne badanie (kału na obecność krwii) bo przy robieniu kupy mam często na papierze kilka kropli krwi.. Ale je się kurna wstydze to powiedzieć a jak coś wyjdzie to przerażaja mnie te wszystkie badania.... oejku dziewczyny opieprzcie mnie czy cóś bo wiem że źle robie...

Gość mucha tze tze
hej nikt mi nic nie pomoże? jakaś rada.... wiem że ze zdrowiem nie ma co żartować... ale jak przemuc w sobie uczucie wstydu...

Gość pewnie masz hemoroidy
i tyle

Gość mucha tze tze
nie strasz mnie.. ale od czego? mam 22 lata, jestem kobietą i nie uprawiam analu.... a pzatym bardzo często boli mnie brzuch...

Gość pewnie masz hemoroidy
od zaparć najczęściej jest taka zasada - jeśli się jest mądrym człowiekiem, to się słucha swojego organizmu - idziesz do lekarza i mówisz co Ci dolega - po to są lekarze być może to nic poważnego, ale zawsze warto sprawdzić

Gość mucha tze tze
ale zaparc nie mam... ani biegunek... boli mnie brzuch (czasem to nawet w nocy z tego powodu się budze) i ta krew...

Gość to sama widzisz chyba że to
nie jest normalny stan tak, wstydź się dalej :O

Gość gryczka
Można mieć hemoroidy w tym wieku. Nawet niekoniecznie mając zaparcia. Tez uważam, że po to są lekarze. Wstyd to nie dbać o własne zdrowie. A hemoroidy nie leczone mogą się z czasem przekształcić np. w nowotwór odbytu, więc nie bagatelizowałabym tego. Sama mam i po ciąży zamierzam wybrać się do proktologa, zwłaszcza, że mam w genach ten nowotwór niestety...

Gość mucha tze tze
goryczka a mozna iść do proktologa od razu czy trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego?

Gość mucha tze tze
hej podnoszę nie wie ktoś czy trzeba miec skierowanie do proktologa?

Gość mucha tze tze
upup jest tu ktos jeszcze? :(