Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobże

Sukienka na wesele

Polecane posty

Kolejny temat z cyklu :"Sukienka na wesele- pomóżcie" :classic_cool: Zdjęcie może nie najlepszej jakości, ale mam pytanie dotyczące dodatków- co byście radziły założyc do tej sukienki? Nie znam się kompletnie.... http://www.voila.pl/182/8y8kw/?1

Gość karolina....2
załóż majtki

Gość buty w ładnym kolorze
jakimś żywym i duże wyraxne kolczyki

Gość anakonda 3
butki na szpilce najlepiej w kolorze czerwieni..lub i zlota i torebka malutka.. Dodatkowo ladny lancuszek..branzoletka w kolorkach rzucajacych sie w oczy:-) tak troszke extrawagandzko..a sukienka exra:-)

Gość zimna cola
cieniutki gustowny łancuszek, szpilki i kopertówke w tym samym kolorze, i jakies bolerko... bo zima idzie

Gość frefrefre
wg mnie. 1. czarne buty + czarna torebka, srebrna biżuteria 2. buty i torebka w kolorze wstawki na biuście (kremowy?) + czarne kolczyki i czarne bolerko

Gość na ramiona do kościoła
fajnie by wyglądał żakiet w kolorze tej wstawki albo czarny

Gość anakonda 3
dokladnie ..nie bolerko!!!!! ja mam fajne szpile zlote do sprzedania..nowe..38:-)jakbys chciala to przesle fotke na @.Do takiej sukienki pasuja!!

Gość anakonda 3
ano fajne:-) ja mam extra szpile:-P

Gość anakonda 3
super buciorki!! mam kilka par podobnych..taka ze mnie baba co chwile kupuje buty:-D

Gość NimfaBed
Piękne są te butki w cielistym kolorze (ale nie do tej sukienki). Proponuję srebrne a nie złote dodatki, bardziej będą komponowały się z górną częścią sukienki.

Ta wstawka w sukience jest biała, myślałam więc o białych dodatkach szczerze mówiąc, zeby ją rozjaśnić troche- to wesele przyjaciółki i nie chce wyjść jak na pogrzeb... Jak myślicie, białe mogłyby być? Co do biżuterii to kurde na co dzień nie noszę dlatego w sumie nie wiem co dokładnie, myślałam o perełkach, bo sukienka na żywo taka troche w style retro :D ale nie wiem...

białe nie, będziesz taka nijaka! Perełki mogą być ale ja postawiła bym na coś w żywych kolorach. Sugar buty rewelacja!

Nijako mówisz... To może rzeczywiście może z czerwienią coś pomyślę...Kurde naprawde mam problemy z doborem dodatków, z tym co do czego pasuje, nawet sukienki szukałam chyba ze dwa tygodnie bo nic mi nie pasowało :o

w sensie, że za "blado".. Postaw na kolor , sukienka jest w sumie skromna więc zaszalej z dodatkami..nie martw się ja też jestem wybredna ;)

Nie czerwień! Czerń i czerwień to bardzo oklepane i trochę wiejskie połączenie... Zastanów się nad koralem. A buty w tym kolorze, torebka z koralową wstawką i zamiast proponowanego przeze mnie złota perełki w uszach...miodzio :-) Tylko żadnych łańcuszków, bransoletek itp.!

Gość nsamk b
ja bym dorzucila czerwone szpilki i dyskretna bizuterie, albo szpilki czarne i gruba, mocna bizuterie

Ale ta zieleń tylko dla ciemnowłosej i tylko buty. Czarna kopertówka z zielonym akcentem. I perełki. Dla mnie super :-)

Ja wiem, czy koral to żywy kolor....:P Zieleń odpada, nie podoba mi się Kurde już sama nie wiem, chyba kupię koralową torebkę, zielone buty, czerwoną bransoletkę, żółty wisiorek, do tego fioletowy kapelusz i różowy pasek :D

Ale na weselu tak właśnie powinno być! Spokojnie i elegancko. To białokozaczkowe pannice narzuciły weselny styl, który można opisać trzema określeniami: satynka, dziki kolor i sztuczne diamenciki.