Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola000

Mój facet mnie wyzywa

Polecane posty

Gość Paola000

Wiem, ze taki temat juz byl i to na niejednym forum, ale ja naprawde nie wiem juz co robic. Jestem obecnie za granica, chcialabym miec z nim staly kontakt, dbac o zwiazek, ale musze sie o to prosic. Malo tego, jak mu nawet mowie o swoich odczuciach, ze brakuje mi rozmow z nim, ze zawsze jest cos wazniejszego ode mnie to zaczyna mi mowic, ze jestem zjebana, powinnam sie leczyc, egoistka jak skur.wysyn etc. a czy tak trudno wejsc na chwile na skajpa, pogadac? To mnie bardzo boli, ale on nic sobie z tego nie robi, do tego mnie nie szanuje. Wiele z was juz o tym pisalo, ale przynajmniej was pozniej przepraszaja faceci, a moj twierdzi, ze wszystko jest ok, nic zlego nie powiedzial, to ja jestem ta zla, najgorsza...

Gość pojebane baby
Nie masz szacunku do samej siebie? Czy lubisz czuć się ofiarą?

Gość zrob tak
trzy slowa SKONCZ Z NIM widocznie nie potrafi byc w zwiazku kazdy zasluguje na szacunek powiedz mu ze czujesz sie z tym zle a jak nie dotrze powiedz pa pa

Gość aonaa
mój ostatnio dwa razy nazwał mnie 'idiotką'.. po tym moje uczucia do niego osłabły..i planuję rozmowę na ten temat. Nie pozwolę na takie traktowanie, kocham go, ale wymagam szacunku. ciężka sytuacja, nie chciałabym zrywać z tego powodu-więc mam nadzieję,że obieca poprawę. Te chłopy: /