Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grfgrfheetfghtrht

ludzie uprawiaja ZA MALO SEKSU

Polecane posty

Gość grfgrfheetfghtrht

tak, za malo, wciaz za malo to wszystko przez religie i falszywie pojeta moralnosc seks z kims nowym, jak sie jest singlem, powinien byc tak naturalnym jak wyjscie na impreze, do kina czy na piwo poznajesz kogos nowego, idziecie na piwo tak samo powinno byc z seksem tyle ludzi nie ma partnera i nie ma w ogole seksu bo moralnosc, itp, wychowanie, religia, opinia innych smieszy mnie to co jest wieksza pryjemnoscia dla 27 letniej kobiety co nie ma faceta? gra w farmville? "lost" w TV? czytanie "wprost?" spacer z psem? NIE ! wieksza przyjem,noscia byloby umowic sie z kolega z pracy, wydepilowac sobie cipke, ubrac se w fajne ciuszki, udac sie do niego,m wypic winko i pieprzyc ostro sie cala noc ale spoleczne normy powoduja ze duzo kobiet choc o tym marzy, to nie zyje tak jak podpowiadaja im instyntky, tylko jak normy spoleczne

Gość ulalalalala
Masz rację :)

Gość egri bikaver
wiesy jak trudno ynale faceta na niezobowiazujacy seks? kazdy od razu sie zakochuje, robi zaborczy... albo przeciwnie, ucieka, bo boi sie, ze ja sie zaangazuje... :O

Tak.. teraz właśnie ta moralność u ludzi zanika. Pieprzą się jak króliki z kim popadnie. Szczególnie małolaty 3 lata temu zaczepiła mnie koleżanka mojej kuzynki (14lat) i stwierdziła, że znudziło się jej dziewictwo i musi sobie kogoś znaleźć tylko, że nie ma za bardzo skąd. Porażka.