Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trymballllllllka

Dlczego faceci to tchorze?

Polecane posty

Gość trymballllllllka

Facet 30 lat a nie ma odwagi powiedziec mi ze nie ma ochoty na dalsza znajomosc ze mna.Tylko urywa kontakt bez slowa.

a co powiesz na to ze facet w wieku 32 lat urywa kontakt bez slowa, a spotykalismy sie kilka miesiecy i bylismy razem na wspolnych wakacjach w egipcie a po powrocie z nich po prostu przestal sie oddzywac :o

Gość moze oni nie zyja
:D

Gość trymballllllllka
Jeszcze wczoraj rozmawiaslimy na gg popoludniu.Wieczrkiem napisalam sms - odp. odrazu.Napisalam 2 i cisza. Niewiem o co chodzi.

Gość kxfjikjdfkdsjf
a dlaczego wy jestecie tak zapatrzone , nie wiadomo w kogo czy w co , że nie widzicie ,że ktoś nie majuż ochoty z wami być , tylko lepiej sobie tłumaczyć , że nic się nie dzieje a potem nagle - niespodzianka

trymballllka - znam temat ale Ty chyba przesadzasz.... :o on nie odpisuje Ci od wczoraj wieczora a nie od kilklud ni!

Gość trymballllllllka
To jest moj 1 temat na kafe. Martwi mnie to ze nie odpisal na mojego sms.

Naprawdę przesadzasz. Jesli nie odpisze do wieczora, to się upomnij, jesli dalej nie odpisze - wtedy zacznij sie martwic.

Gość trymballllllllka
Ze smutno mi dzis.Szkoda ze nie ma cie na necie.Dobranoc.

Gość 222222
laska, ogarnij się, takich rzeczy się nie pisze, teraz wie że ma cię w garści :o ciekawe czy on o tobie tak myśli, gdyby tak to by odpisał... ja na twoim miejscu olałabym go, nawet jak by się łaskawie odezwał jak znowu mu się zachce :o

Gość trymballllllllka
A co sie pisze. A jak on zostawial mi wiadomosc na gg.Ze szkoda ze ciebie nie ma to co.On moze a ja nie.

kvrwa, co za czasy, nie odpisal w 2 minuty na sms i juz zadyma... Trzeba bylo zadzwonic a nie sie fochowac. Takie stare a takie durne. Te smsy i gg na glowe wam siadly, kiedys ludzie na listy dniami czekali, a teraz po 3 godzinach wariujecie. Zamiast slodkich esemesikow i opisikow po prostu sie spotkajcie. Jak koles ma tak tepa panne to nie dziwne, ze traktuja ja jak worek na sperme i jak tylko znajdzie cos lepszego to olewa bez pozegnania. Macie to, na co same sie godzicie. Latwiej powiedziec ze koles to tchorz niz samej przed soba przyznac sie do bycia idiotka szukajaca nieodpowiedniego typu facetow. A potem placz i gorzkie zale na kafe.

I kolejna sprawa, jak by mi baba pisala ckliwe, denne smski jak to jej dzisaj smutasno to tez bym nie odpisywal. Ale niektore kobiety nigdy nie beda na tyle dojrzale, zeby to zrozumiec, i nadwet po 40 beda myslaly, ze takie zachowania jak u rozchwianej emocjonalnie 15latki to dowod romantyzmu, uczuciowosci i delikatnosci. Zle pojmojecie romantyzm a placz na zawolanie i tandetne smsy z cyklu "nie wiem czemu, ale tak mi dzisiaj chce sie plakac kochanie" robia z was idiotki w oczach faceta.

Gość trymballllllllka
Ja niewiedze w tym nic zlego. Ze napisalam ze mi smutno. Normalny facet gdyby mu zalezalo zainteresowalby sie dlaczego. Dla mnie taki facet to dupa.

Ta, on by sie zainteresowal, a ty bys zaczela z tandetnym "sama nie wiem, taki mam dzisiaj smutny dzien, czuje sie taka beznadziejna" i czekalabys na tone komplementow zeby podbudowac sobie ego. A na koniec jak facet zaczolby sie wkurzac twoim zaleniem sie to stwierdzilabys "i tak nic nie rozumiesz, wszyscy jestescie tacy sami". Z "ksiezniczkami w zlym nastroju" nie ma sensu wdawac sie w dyskusje, bo same nie wiedza, czego chca a na koniec i tak sprowokuja kulotnie i sie obraza. Na temat prowadzenia zwiazku przez komorke i internet nawet sie nie bede wypowiadal...

Gość trymballllllllka
Chcialam z nim tylko pogadac.Lubie z nim rozmawiac. Ale juz wiem ze jemu zalezalo tylko na 1.SEKS.

Gość PoisonE
Popieram w i kropka zdecydowanie. Określenie "księżniczka w złym nastroju" jest strzałem w dziesiątkę. Sama byłam kiedyś taka i teraz jak to wspominam, to nie wierze...