Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormoran26

czy ktoś już skorzystał z ich porad ?

Polecane posty

Gość kormoran26

Hej, mam pytanie,czy ktoś skorzystał już z porad takiego portalu jak pomagamyrandkowiczom. pl. Bo ja nie mam szczęścia w związkach i może po prostu nie potrafię odpowiednio zagadać do dziewczyny, dlatego jestem sam. Trzeba tam wykupić abonament, w sumie za niewielkie pieniądze, ale przed tym chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś już z tego korzystał i jakie były rezultaty.

Gość monikam2305
Też jestem ciekawa, czy to jest faktycznie takie dobre.

Gość krzysztofkom
A ja zaryzykowałem wykpić abonament i nie żałuję. Zrobili mi opis do profilu na portalu, w którym byłem zarejestrowany. Akurat dziewczyna, która bardzo mi sie podobała była na tym samym portalu . Aby mieć tą pewność, że się do mnie nie zrazi posłużyłem sie ludzmi, którzy za mnie napisali do tej dziewczyny. I na szczęcie po tygodniu pisania udało im się umówić mnie z nią. Początkowo oczywiście stres, ale było lepiej niż myślałem, doskonale się rozumieliśmy, znaleźliśmy wspólne tematy i zainteresowania Jestem bardzo szczęsliwy, bo spotykamy sie już drugi tydzień...naprawdę spadli mi z nieba i z czystym sercem moge polecić ten portal.

Gość kormoran26
To mnie zadowoliłeś ta swoją wypowiedzią, chyba zaryzykuje, może akurat znajde miłość swego życia.

Gość czy ja wiem mmmm
i co kormoran jakies rezultaty? , bo ja to uważam, że to jest głupota....

Gość kormoran26
to jest naprawdę dobre. Ludzie tam są naprawde bardzo mili, służą fachową poradą...byłem już na jednym spotkaniu z dziewczyną i jestem bardzo zadowolony, wydaje mi się, że to będzie coś więcej niż tylko przyjaźń

Gość kormoran26
lubię kluski z makiem, ona też

Gość hehehe:) ha
te kluski to dobre :D