Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wyglądac cudnie!!

na impre MAM ZAMIAR DOCZEPIC WŁOSY TRESKI I SZTUCZNE RZĘSY! BĘDE PIĘĘKNA!

Polecane posty

chce ładnie wyglądac bo będzie jedna laska która sie podwalała do mojego faceta! nie grzech poprawiac urode;) ale nie wiem w co sie ubrac:(

kochaniutka dzięki własnie chce ubrac sie wygodnie ale tez tak zeby wyglądac ekstra! chcę żeby ta pinda doznała szoku;) doradzcie mi jakiś fajny ubiór, nie wiem, rurki?? czółenka?? czy baleriny?? a jaka bluzka??

zołza sama robie sobie żele na paznokciach więc mam króciutkie ale zadbane i ładne:) french zawsze sobie robie:)

Gość olicja grabska
o to to doklej paznokcie,włóż wkładki silikonowe do stanika;)później po imprezie jak będziesz się przy facecie rozbierać to jak ściągniesz samą siebie to gościowi fiut opadnie:D:D:D:D:D:D:D:D

Taaa... do tego właśnie zrób sobie tipsy, jakaś skórzana mini, prześwitująca bluzka, solarium.... I na drugi dzień Twój mężczyzna sie wystraszy jak się obudzi koło obcej baby w łóżku :o

Gość pastafarianka reaktywacja
nie zapomnij o jasnym mejkapie z kreskami i białym błyszczyku. ufarbuj też włosy na platyne i mocno sie opal! no i nie zapomnij o mini i białych kozaczkach!

haha taaa na solarium nie chodze więc pudło:p a włosy nosze takie http://www.youtube.com/watch?v=zsH3kjkJ_9Y i chciałam rzęski naklepij kępki, zawsze naklejam na imprezy i baaardzo naturalnie wyglądają, wieśniaczki się nie znają a odzywają się i wyzywają od plastików buhehe:D

ojejciu jej wieśniareczko założe kozaczki tak jak proponujesz i będe słitaśna:O:D eej ludzie opamiętajcie sie!! jestem normalna dziewczyna:D haha co za bunt chcę założyc rurki i tunike w paski albo dłuą koszule, mogło by byc?? moze ktoś odpowie "normalnie" a nie po wieśniacku :p

Normalnie odpowiadam: Nie dziw sie naszą reakcją- treska, żele, sztuczne rzęsy- nie za duzo "dobrego" na jeden raz? ;) A ubiór jak dla mnie może być, rzecz gustu

Gość olicja grabska
tjaa my jesteśmy wieśniaczki bo nie doklejamy sobie rzęs na impreze w remizie strażackiej:O gdzie ma przyjść pani zosia co podrywa mojego faceta:O tjaaaa wieśniaczki z nas straszne:D:D:D:D:D:D

dziewczyny zrozumcie, ja naklejam kępki rzęs, jak nie wiecie zobaczcie na necie, wygląda to bardzo naturalnie a ja swoje mam bardzo liche, nawet nie widac ze to sztuczne rzęski, włosy zaczęłam dopinac od niedawna ale rzadko to robie, ale myślę ze to nic złego?? zawsze marzyłam o długich włosach. a ubrac chcę się normalnie. dlaczego zawsze mam wyglądac tak jak wszyscy?? dlaczego nie moę dopiąc pasem włosów czy rzęs?? przecież wszystko jest dla nas, kobiet, oczywiście z umiarem! a żele mam na własnych paznokciach, french, bardzo krótkie robie, bo mam okropne swoje paznokcie, a te które robię też wyglądają na naturalne, sorry ale lepiej miec żel niż połamane pazury, estetyczniej to wygląda. a z solarium nie korzystam. jestem normalną dziewczyna i proszę o rade a tu krzyki i oburzenia. :D

Droga OLICJO GRABSKA wiesz napisze Ci krótko ale dosadnie. Ty Zachowujesz się jak wieśniara bo nie umiesz się zachowac i w tym tkwi twój problem;) . Zero kultury. Skończyłam z Tobą. Idę na 18 a nie na wieś party do jakiejś remizy:) ale dopowiadajcie sobie.

Gość ellbal
Powiem Ci tak: rurki, balerinki, korale, srebro itp itd to jest coś dla nastolatków i małolatów, nie ma to z elegancją wiele wspólnego. Najlepiej ubrać się elegancko. Np. Długie opięte spodnie, eleganckie buty na obcasie, ładny podkoszulek z jakimś dodatkiem (kamizelka może być) szal do ozdoby, ładne włosy i zadbany makijaż:)

ellbal Powiem Ci tak: rurki, balerinki, korale, srebro itp itd to jest coś dla nastolatków i małolatów, nie ma to z elegancją wiele wspólnego ŻE CO? :D

Gość malajkawest
ellbal ma rację Widziałaś kiedyś Kwaśniewską w rurkach, koralach? To jest elegancja a cała reszta to kopiowanie najnowszych trendów