Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A$iunia1990xxx

GRIPEX przedawkowanie

Polecane posty

Gość A$iunia1990xxx

Wczoraj widziałam tutaj post , w którym jakas laska pisała że jej przyjaciółka przedawkowała Gripex . Kiedyś widziałam coś podobnego i moje pytanie brzmi : Serio da się przedawkować Gripex do tego stopnia że człowiek prawie umiera ? Jak tak to po ilu ? Paczka ? Dwie ?

Gość wszystko da się przedawkować
ale żeby zaraz umierać to nie :) Przedawkowanie Gripexu może powodować objawy np. nadmiernego pobudzenia, dreszczy, złego samopoczucia. Ile trzeba zjeść żeby wykitować - nie wiem.

Gość ty ja tez się zastanawiam
gripex to tez pseudoefedryna, ja biorę nie akurat gripex, ale inny lek z pseudoefedryną, jak mam dużo do roboty, a mi się nie chcę, dostaję powera i robię wszystko tylko potem jest gorzej, a no i nie chce się jesć po tym. często występowało u mnie krwawienie z nosa potem.

Gość Kamsika
Każdy chyba lek przedawkowany jest niebezpieczny dla zdrowia. Na mnie np. Gripex nic nie działa, nie pomaga i jeszcze tylko żołądek mnie po nim boli. Ja ratuje się, kiedy mam grypę czy jestem przeziębiona Engystolem. To bezpieczny i skuteczny środek homeopatyczny. U mnie sprawdza się świetnie.

Gość i juz 23 pieski zostaly
ja kiedys wzielam w ciagu 16 godzin dawke paracetamolu przeznaczona na 48 godzin (moja wina, bo nie doczytalam ulotki) i nic mi nie bylo