Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoToZrobił

Dlaczego nie chciał tego ze mną zrobić ??????????????????????

Polecane posty

Gość dlaczegoToZrobił

Nikt nam nie przeszkadzał , byliśmy tylko we dwoje w samochodzie .. on mnie pierwszy pocałował , zaczął rozpinać moje spodnie ja to samo zrobiłam z jego spodniami ;) później zaczęłam masować mu .. a on w pewnym momencie odsunął mi rękę i wyjął rękę z moich spodni dlaczego to zrobił ?? tak bardzo chciałam się w z nim w tedy pokochać :( dodam że ma prawie 18 lat i jest chyba prawiczkiem (tak mi powiedział) ja mam 20 lat i jestem raczej dobrze doświadczona on o tym wie ;) jak myślicie co się stało ? czy to możliwe że on nie chcę przeżyć ze mną 1 razu tylko czeka na kogoś innego ?

Gość dlaczegoToZrobił
nie był pijany ja tez nie , zresztą sam zaproponował spotkanie ...

Gość jakbys byla dobrze doswiadczon
tobys wiedziala dlaczego :O doswiadczenie w lozku nie znaczy ze nadstawiasz doope pod kazdym katem jakim myslisz ze facetowi bedzie sie podobac :O

Gość dlaczegoToZrobił
że niby uznał mnie za łatwą tak ?

Gość fdsfdsfd
zaczęłam masować mu skoro mu masowalas to juz nie jest prawiczkiem

Gość brunecikkkkk
Miałaś mu opierdolić gałę, a nie marszczyć freda 🖐️

Gość dlaczegoToZrobił
a może on bał sie że zaraz skończy ? miał takiego strasznie sztywnego... dlatego odsunął mi tą rękę ?

Gość dlaczegoToZrobił
no jest bo nie skończył ;)

Chyba nie chce z Tobą przeżyć pierwszego razu. Niektórzy twierdzą, że chcą to koniecznie zrobić z dziewicą, którą będą bardzo kochać, ale nie wiem czy tak jest w tym przypadku.

Gość fdsfdsfd
no jest bo nie skończył raczej nie jest .. To nie byl zwykly pocalunek . Do utraty prawictwa wystarczy to ze ktos masuje ci pena .

Gość gjgjgjjj
moze sie nie umyl ;p

Gość jytjtyj
pierwszy raz w samochodzie mega romantyczne-moze jest romantykiem i sobie inaczej wyobrazał swoj 1 raz albo bał sie ze go rozprawiczysz ręką :o

Gość dlaczegoToZrobił
ej ale po cholere w takim razie pchał rękę w moje spodnie ?? i to do tego 1 ?? a nie myślicie że po prostu może zrobiło mu się tak dobrze że odsunoł mi tą rękę moze bał się że będę się smiała albo coś mój chłopak mi mówił że na poczatku też sie bał ze mną kochać że sie będę smiać czy coś ...

Gość lili2332
Pewnie bał się że złapie syfa

Gość dlaczegoToZrobił
no ale on mi powiedział tylko tyle że jeszcze nie kochał się z żadną dziewczyną o nic więcej nie pytałam więc nie wiem czy sam to robi ale raczej tak no chyba że jest jakis nienormalny :O

Gość dlaczegoToZrobił
heh jakiego syfa on byłby moim 2 partnerem ...

Gość no i jak tam?
najbardziej prawdopodobna opcja ze bał sie ze za chwile skonczy, a Wy tak naprawde jeszcze nie zaczeliscie , dlatego przerwał :D

1. mógł się bać że wystrzeli 2.bał się że ktoś was zauważy 3. nie jest gotowy na takie mizianie 4.nie chce się angażować bo nie jest pewny swoich uczuć , a np. nie chce się pieprzyć bez uczucia.... Domysłów jest wiele - najprościej zapytaj o co chodzi.

Gość dlaczegoToZrobił
no i jak tam?- tez tak myślę ... bo masowałam mu przez dłuższą chwilę a on był nieźle już napalony ...i jakby mu sie naprawdę cos odwidziało to by mi odrazu tą rękę zabrał ...

Gość dlaczegoToZrobił
spytałam sie go od razu dlaczego to zrobił .. to on udał że nie wie o co mu chodzi ...