Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini08

CO DO CZARNEJ SUKIENKI I BUTÓW?

Polecane posty

Gość martini08

Idę na wesele w październiku. Mam czarną sukienkę i czarne buty. Nie chcę jednak wyglądać jak żałobnica więc wymyśliłam sobie do tego stroju chabrowe rajstopy. Słyszałam, że to dobry pomysł, ale chciałabym więcej opinii na ten temat :)

Gość mam ciemny braz farbowane
nie przychodzi mi nic na mysl czarna sukienka czarne buty hmm to i torebka tez ? no nie wiem a nie myslalas nad ciemnym granatem ? :( nie mam pomyslu

Gość Do takiego zestawu
tylko fajny facet i trochę wina :classic_cool:

Gość martini08
torebka to jeszcze nie ustalona, ale myślę, że czarna nie bardzo. A co do granatowych rajstop to sprawdzałam. Brzydko to wygląda :(

możesz wybrać krzykliwą biżuterię. albo białą torebkę i biały pasek ....czy coś w tym stylu.... choć rajstopy wydają sie chyba ok....

Gość do takiego zestawu
to zawsze tylko rajstopy koloru naturalnego,ale czy taki zestaw pasuje na wesele, tego nie jestem pewna

a to jest długa sukienka?? mała czarna psuje wszędzie i na każdą okazje - ale jeśli chodzi o wesele to musisz ją ożywić jakimiś dodatkami.

Gość martini08
sukienka jest do kolan i na jedno ramie...

Gość sophialoren
jasny żakiet i w tym samym kolorze biżuteria i torebka i będzie ok

Gość jenk
Turkusowy duży wisior i w takim kolorze rajstopy

Gość jkjbnhcdhfj
skoro chcesz zakladac kolorowe rajstopy chyba masz 15 lat. Sukienka jest astmetryczna, wiec nie bedzie wygladala zalobnie i nudno. ubierz bezowe rajstopy!!! To jest wesele, nie impeza u stylu gimgowno. Napisze jeszcze raz, bezowe rajstopy. Calosc mozesz rozweselic jasna bizuteria np. perlami.

Gość wesssssssssu
ubierz normalne rajstopy i do tego np czerwona torebka, cos na szyję i czerwone pazurki i tylko malenkie blyszczace kolczyki tez czerwone. albo inny kolorek... zalezy w jakim ci ladnie. nie przesadz z biżuteria zebys jak choinka nie wygladala

Gość martini08
Jeśli chodzi o dodatki to nie przesadzę bo nie lubie się obwieszać. Nie mam niestety 15 lat :(

Gość czerwone garnki
w sobote mam wesele. Bede milam na son=bie czerna sukienke i czarne buty. Rajstopy beda cieliste, bo nie wyobrazam sobie zakladac kolorowych jak przedszkolak. Bizutria bedzie taka jak zawsze czyli zlota. Tylko kolczyki zaloze ciut bardziej spektakularne, z takim samym zdobieniem jaki mam na obraczce:)