Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Adasia1111

Jak się czułyście na początku drugiej ciąży?

Polecane posty

Gość Mama Adasia1111

Myślałam że nigdy nie zadam takiego głupiego pytania bo mam swoje lata i kilkumiesięczne dziecko... a jednak... jak to mówią nigdy nie mów nigdy... Coś jest ze mną nie tak od kilku dni - mam ciągle zgagę taką jak miałam w pierwszej ciąży, niestrawność, dziwnie się czuję, jestem strasznie głodna, pobolewa mnie podbrzusze i kręgosłup... ale jednocześnie wydaje mi się że nie ma takiej fizycznej możliwości bym była w ciąży bo się zabezpieczamy (prezerwatywami) i ostatni raz byliśmy ze sobą w 7 dniu mojego cyklu (dzisiaj jest 21 dzień przy cyklach 28-30dniowych). Nie planowałam na razie dziecka bo mam 9 miesięcznego synka. W nocy wczoraj śnił mi się test ciążowy... choć pewnie to przez te głupie myśli które mam od wczoraj... Pewnie schizuję ale nie wiem skąd mi się takie dziwne rzeczy nagle zaczęły dziać:-( Wiem wiem że mogę zrobić test za parę dni ale wolę się jeszcze nie nakręcać. Jak wy się czułyście na początku drugiej ciąży? Czy tak samo jak w pierwszej? Czy była jakaś różnica?

Gość mammmmmma
2 ciaza byla zupelnia inna jesli chodzi o dolegliwosci, nie ma tu reguly- u kazdej kobiety moze byc takze zupelnie inaczej...

Gość u mnie
druga ciąża przebiega zupełnie inaczej niż pierwsza.

Gość ja w 2 ciąży
nawet nie wiedziałam że jestem na początku w ciąży a w pierwszej to wiedziałam od razu.

Gość klarka____
moja druga ciaza byla inna, to znaczy dolegliwosci byly inetnsywniejsze, bo spodziewalam sie blizniat :-P z tym ze byla planowana i objawy zauwazylam kilka dni przed @ ale oczekiwalam ich... nie robilam nawet testu... po pewnym czasie poszlam do gina i potwierdzil :-D