Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna, mama, zona

seks w 30-tym tyg. ciąży...

Polecane posty

Gość ciezarna, mama, zona

chodzi mi przede wszyskim o chec.. jak to bylo z wami .. ? bo sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak czy to sie tak dzieje pod koniec ciazy ze ochota przechodzi? do tej pory nie mialam z tym prolemu a teraz od jakiegos tygodnia nie mam ochoty w ogoole.. :/

Gość kjnkjnvkc
ja nie mam checi, i odkad zaszlam w ciaze jej nie mialam, najpierw mdlosci porawie do 4 miesiaca, a pozniej poprostu mi sie nie chcialo, ja co prawda jestem w 29 tyg. i nie sadze aby ta chec powrocila przed porodem, obawiam sie tego co bedzie po..

Gość a jaaaaa.....
a ja znienawidziłam seks i niewiem czy to się zmieni. a dlatego że 7 miesięcy po porodzie zaszłam w drugą ciąże i seks kojarzy mi się już tylko z zajściem w ciąże. a następnej chyba bym psychicznie nie zniosła.

Gość mammmmmma
do autorki: ja mialam najwieksza ochote na sex w II trymestrze, potem stopniowo mi sie odechciewalo i po 30 tyg juz sie nie chce, amm nadzieje ze po porodzie wszystko wroci do normy :)

no ja mialam cholerna ochote na seks w ciazy :D ale teraz sprawia mi on malo przyjemnosci :/ suchosc w pochwie :/ i ogolnie boli... a bezpieczna pozycja na "lyzeczke" sie mi juz znudzila :/

Ja jestem w 39 i mam ochotę, ale nie mam sił, zresztą jestem już tak wielka, niezgrabna i obolała, że jest to ciężkie. No, a mąż panikuje, mówi, że czuje się nieswojo bo wie, że tam dzidzia siedzi. Eh...

Gość checicheci
ogolnie cala ciaze prawie zero ochoty na seks, troche lepiej bylo w drugim trymestrze, ale ogolnie lipa w 30-tym tyg to raczej nic dziwnego, cialo ma juz troche dosc, brzuszek przeszkadza