Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samożycieeeeee

kobiety lecą na kasę a facet z kasą zawsze będzie miał pełno kobiet

Polecane posty

Gość samożycieeeeee

I może nawet być brzydki, ale jak zarabia dużo kasy to większość kobiet na niego poleci. Przystojny gołodupiec może wyrwać kobietę na jedną noc ale nigdy zatrzymać przy sobie na dłużej. Kobiety odbierają facetów z kasą jako zaradnych i przedsiębiorczych. Nawet jak się w nim nie zakocha to i tak z nim będzie bo wie że ona i jej dzieci nie będą klepały biedy. A nasz bogacz będzie dawał kasę i sobie podupczy. Skąd takie moje wnioski? Otóż nieraz widziałem brzydkich facetów z super laskami a one głównie były z nimi dlatego, że ci faceci mieli kasę, byli zaradni i przedsiębiorczy. Oczywiście na początku kobieta może powiedzieć, ze nie bo on mi się nie podoba, jest za brzydki, nie w moim typie. Ale jak go bliżej pozna i zorientuje się że ma kasę i że będzie mógł jej zapewnić dostatni byt to raczej zmieni zdanie. I tak jest z większością kobiet. Nie ma się tu co oszukiwać. Życie to potwierdza.

Gość gfdgfdgfdgfd
a z kobietami jest odrotnie , bogata ale srednia z urody kobieta nie utrzyma przy sobie faceta tak jak modelka . Zwyczajnie faceci nie leca na kase . tylko na dupy

A mnie pieniądze odrzucają. Miłość mojego życia jest biedna i nigdy w życiu nie pomyślałabym, że chcę, aby miał więcej pieniędzy. Mieszkał w socjalnym, a ja uwielbiałam przychodzić do niego, mimo, że było tam bardzo zimno i nie było niczego oprócz komputera. Strasznie miło mi się robi, gdy pomyślę, że jestem jedyną osobą, której pokazał jak mieszka. :) W sumie to mieszkał, bo teraz tuż obok, w normalnym, ale malutkim mieszkaniu urzęduje (ok 20 m kwadratowych). W życiu nie zamieniłabym go na innego. :)

Gość taktakk
A faceci zawsze beda lecic na piekne cialo i super zgrabne laski. Taka kobieta moze byc pusta, zadufana w sobie, ale te "wady" facet zaakceptuje, byle tylko miec mozliwosc posuwac taka laske. To jest dopiero przykre...

Gość gfdgfdgfdgfd
kobiety leca na kase , a faceci leca na modelki

wybierają...ale tych którzy sami tę kasę uczciwie zarabiają , nie są z zawodu synami swoich kochających bogatych mamusi i tatusiów.

Gość trhgrheh
tak jak kobieta patrzy na to czy facet ma kasę tak facet patrzy na to czy kobieta jest ładna. proste. Mając 30 lat nie zwiążę się z facetem który nie ma pracy, nie ma mieszkania, nie ma samochodu, nie ma prawa jazdy, nie ma perspektyw na życie. No sorry ale żyć jakoś trzeba ja nie mówię że ma jeździć mercedesem i mieszkać w willi ale przynajmniej nie mieszkać z mamusi która mu majtki pierze. W przeciwnym wypadku mam wizję że facet nie potrafi zadbać o rodzinę która będzie w przyszłości

Gość gość
i dobrze robia!

Gość gość
" Mając 30 lat nie zwiążę się z facetem który nie ma pracy, nie ma mieszkania, nie ma samochodu, nie ma prawa jazdy, nie ma perspektyw na życie." a ja bedac milionerem nigdy nie zwiaze sie z 30 letnim zabytkiem :D

Gość gość
Może w koncu nieudacznicy przestaną powtarzać tą znaną prawdę. Potwierdzam, TAK, KOBIETY patrzą na pieniądze i tyle. Albo się z tym godzisz albo nie.