Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarykoral88

Nie chcę nikogo kochać

Polecane posty

Gość Szarykoral88

Nie chcę tracić czasu na miłość. Nie chcę się zakochiwać. Chcę być zawsze singielką, nieczułą na męskie względy. A nie jestem...:/

Gość borsuk :
nic ci na to nie poradzimy

Gość Szarykoral88
Wiem, ale źle się z tym czuję i chcę się wyżalić. Otóż do niedawna byłam zakochana w moim koledze z roku. Była to miłość nieszczęśliwa, bez wzajemności, ale wolałam trwać w niej niż zakochiwać się po raz kolejny, i to nieszczęśliwie. A coś mi się zdaje, że w moim życiu zagościł kolejny mężczyzna, który jest w dodatku moim szefem.

Gość Szarykoral88
Jestem tym faktem załamana, bo po raz kolejny szykuje się miłosny niewypał, a ja już mam dosyć rozczarowań.

Gość centuri@n
nie oszukasz natury , mała :P

Gość Szarykoral88
No tak, ale szybko się wkręcam i za mocno angażuję emocjonalnie, a żaden z tych facetów, których ja chcę, nie jest mną zainteresowany.

Gość centuri@n
No tak, ale szybko się wkręcam i za mocno angażuję emocjonalnie, a żaden z tych facetów, których ja chcę, nie jest mną zainteresowany. to normalne u kobiety zazwyczaj marzycie o kimś kogo nie ma, albo kto was nie chce :P

Gość Szarykoral88
Trafiam na samych nieodpowiednich mężczyzn. Nie są mną zainteresowani, a ja nie jestem na tyle śmiała i zbyt dumna, żeby starać się o czyjeś względy. Jeśli jakiś mężczyzna mi się podoba, to specjalnie go olewam i jestem dla niego wredna, bo taka jest prawda, że nie mam ochoty się zakochiwać. Ciągle przysłaniam sobie resztę tym jednym jedynym, bo boję się, że znowu się w kimś zakocham...