Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limnoneol245

Moja sasiadka mowi mi zeby sie nie zenic ani nie miec dzieci.

Polecane posty

Gość limnoneol245

Moja sasiadka mowi mi tak: Magda ja ci nic nie chce mowic, ale ja jakbym mogla cofnac czas to nie wychodzilabym za maz, nie decydowalabym sie na dzieci. Lepiej byc samemu i miec swiety spokoj. A teraz musze sie uzerac z idiota, a corka nawet do mnie nie napisze.

Gość ma rację kobita
ale aż dziwne że się przyznaje bo większość bab będzie cię wyzywała od starych panien żebyś miała bardziej przesrane niż ona a najlpeiej gorzej niż one

Gość zgodze sie w tym jednym
dzieci mieć nie warto !

Gość lwlkllllllll
Dlaczego wg was nie warto miec dzieci? Moja mama mowi ze warto i nie wyobraza sobie nie miec mnie i siostry.Pomagamy jej non stop, pocieszamy itd,

Gość .coś w tym jest
też uważam że nie warto mieć dzieci.Męża tak.Warto natomiast zając się sobą, dzieci to tylko wydatki obowiązki,kasa i kobieta z wiadrem między nogami, nadwagą i obwisłym biustem.Facet choc pomaga to i tak zasze wszystko na głowie kobiety i to ona traci i sie poświęca.Dzieci dorosną i kade idzie w swoją stronę, facet będzie miał hobby czy pracę, a kobieta zostanie wykonczona i sfrystrowana. Lepiej na pierwszym miejscu zająć się sobą. Zadna matka nie przyzna się że żałuje ża ma dziecko bo nie wypada a już na pewno nie wypada tego powiedzieć dziecku ale kazda niespełniona czuje.

Na wszystko jest odpowiedni czas. :) Trzeba go po prostu wyczuć. Twoja sąsiadka tego nie zrobiła i niestety życie się jej nie ułożyło. Rzecz jasna osoba też musi być odpowiednia, jak o małżeństwo chodzi. :)

Gość zgodzę się w tym jednym
Ja tam dzieci mieć nie chcę i nie planuję. Mąż myśli tak samo. I jesteśmy z tym szczęśliwi.

Gość Twoja sąsiadka ma dużo racji
czysto pragmatycznie na to patrząc, to mąż i dzieci tylko przeszkadzają - chyba że mąż jest bardzo bogaty albo bardzo biedny i możecie żyć z socjalu.

Gość .powiem ci tak
fajnie miec przy sobie faceta ktory ma podobne zainteresowaia bo możecie spędzać razem czas i nie będziesz się czuła samotna,Ale dzieci to już poświęcenie siebie i swojego ciała, kto co lubi oczywiście ale na dzieciach traci najwięcej kobieta.No i już argument że faceta fajnie mieć żeby były wspólne wyjazdy po całym świecie odpada bo wtedy nie ma na to czasu a czasem i kasy bo przecież dzieci najwazniejksze to już marzenia ludzi odchodza w zapomnienie i zostają pieluchy i darcie.A kiedy się odkujecie ze wszystkim bachory odchowacie to kasa jest ale starośc przychodzi i komu by się chciało po takiej jeździe :o

Gość perfect harmony
mam męża nie mam dzieci jestem zadowolona z życia, ale ostatnio usłyszałam od jednej mamuśki, że siedzenie bez dzieci jest bez sensu:-(

Gość perfect harmony
na marginesie dodam że ma trójkę dzieci i klepie biedę

Gość taa niedobra pupa
niegłupia ta twoja sąsiadka...