Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek od wina pufff

jak według Was wygląda brzydka kobieta?

Polecane posty

Gość korek od wina pufff

pytanie jak wyżej. Chodzi mi o to, żebyście podali określone cechy wyglądu.

Gość dersnołsaroło
- liczne krosty na twarzy - brudne paznokcie - tłuste włosy - kiczowaty styl ubioru - otyłość

Gość kalafiorrrrrr24
Dla mnie Anna Dereszowska jest paskudna np.

Gość Zbyt szczupla, farbowana
na zolty blond, po solarium piersi w ksztalcie placuszkow

Gość dersnołsaroło
chude w sumie też bym dodała. Musi być taka w sam raz.

Gość taktakk
Po prostu, patrzysz na dana osobe i pierwsza mysl jaka ci przychodzi do glowy to : BRZYDKA

Gość joti
Anna Dereszowska jest brzydka? Ciekawe kalafior jak Ty wyglądasz ?

Gość korek od wina pufff
a co w Ani Dereszowskiej jest niby takiego brzydkiego?

Solarium, wygląd stylizowany na barbie, pełno różu, tapeta na twarzy. Choć to nie tyle co brzydota, a odpychająca tandeta. Naprawdę brzydka kobieta, to kobieta kompletnie zapuszczona, o bardzo żółtych zębach, z wąsem pod nosem, jednobrwiowa, o tłustych włosach, lub bez włosów (oczywiście żeby takie kobiety uznać za brzydkie musza też poprzednie warunki spełniać), przesadnie otyła, lub niewyobrażalnie chuda. :)

Gość Kataryana
hiszpańska aktorka Rossy de Palma to dla mnie i wielu prawdziwe wcielenie brzydoty. Choć talentu aktorskiego kobiecie odmówić nie można;P

Gość kalafiorrrrrr24
Ale co ma do rzeczy to jak ja wyglądam:D Dla mnie Ania Dereszowska jest po prostu brzydka i to moje zdanie. Nie podoba mi się strasznie.

Gość asdasdasdcb
gruba

Gość Wjtek z Jonowic hej
Widze ze same baby tu sie odzywaja. Brzydka baba to taka, która nawet po fachowej stylizacji nadal jest paskudna. I to by było tyle - wielki nos, krzywy - wystający podbrodek - wielkie kosci policzkowe jak u Jacksona - czolo cofniete albo wypukle - krotkie kudly, cos ala szeregowy Ryan - wielki zd - grube giry 1,50 w kapeluszu ......i moge tak jeszcze dlugo wumieniac

- małe oczy - bardzo wąskie usta - duży, niekształtny nos - pryszcze - przesadnie gruba lub chuda - kompletnie niedopasowana fryzura; odrosty - tandetny styl ubierania się

Gość barbara od steafana
niektorzy tu podaje cechy, nad ktorymi mozna popracowac, jak na przyklad odrosty, ale przy regularnych rysach twarzy takia mala wada nie czynie z danej kobiety paskudy...

Gość Myszaty
A Komorowska ?

-tłuste włosy, odrosty z rozdwojonymi końcówkami -niewyregulowane brwi -krosty albo ślady po trądziku -gruba -źle się ubiera -lala po solarium, spalona cera, białe kozaczki etc

Gość penelope cruz jest fuj fuj fuj
Anna Dereszowska dla mnie również jest paskudna. Co z tego, że ma na zdjęciach nieskazitelną buźkę i nienaganną figurę? Brzydota u tej pani tkwi w wyrazie twarzy, w ukrztałtowaniu kości, i w ogóle wygląda jakby była wredna. Tak samo brzydka jest dla mnie pani, która gra główną rolę w Szpilkach na Giewoncie ( nie wiem jak się zwie). Choć kobitka ładnie zrobiona, to niestety wyraz twarzy pozostaje. Bardzo brzydka jest penelope Cruz, uznawana za piękność. Kompletnie tego nie rozumiem, ona przecież ma tak paskudną twarz, taką kakby spłaszczoną, kulkowatą, fuj, fuj, fuj! Natomiast śliczna moim zdaniem jest Simone Simons :)

Gość taktakk
haha, nie ma to jak obiektywizm kobiet:D Im bardziej jakas kobieta podoba sie facetom, tym dla kobiet jest brzydsza:D

ale dla mnie penolope cruz nie jest brzydka dlatego, że podoba się facetom. jako, że jestem biseksualna w wielu kobietach widzę piękno tak samo, jak mężczyźni. Dla mnie ta kobieta jest paskudna i tyle. Od małego dziecka nie podobała mi się jej uroda, wręcz odpychała.

Gość bindaaa
penelope cruz jest fuj fuj fuj - wedlug ciebie ta kobieta jest piekna? http://images2.fotosik.pl/220/03794b53d87116f6.jpg Mysle, ze zazdroscisz Penelope urody i dlatego tak tutaj na nia jedziesz. Nie spotkalam jeszcze osoby, ktora uwazalaby Penepope za brzydka kobiete. Cos z toba nie tak.

Tak, moim zdaniem Simone Simons jest piękna. Możecie podważać moje zdanie, ja go nie zmienię :) Nie wiem dlaczego amcie jakieś uwagii co do mojej osoby. Po prostu mam takie a nie inne poczucie piękna, że Penelope Cruz mi się nie podoba jest wręcz ohydna! Piszecie, że zazdroszczę. Zatem zazdrościłam jej już od malutkiego dziecka, kiedy nawet nie wiedziałam co to jest zazdrość? Smieszne. Nie możecie po prostu zaakceptować tego, że w tym caaaałyyyym wieeeelkiiiim świecie jest jedna mała istota, której nie podoba się ktoś, kogo wszyscy uważają za ideał?

Gość basta23
jajajajasiebojemowicpisacimysleczewogolekobietymogavycbrzydkie

fuuuuuj zazdrościć urody tej wywłoce? Bleee, aż mi sie chce wymiotować! Ona jest naprawdę potwornie brzydka! Wygląda jak facet, który przeszedł milion operacji plastycznych coby wygladac jak najbardziej sweet. Ma twarz jakby dziecka, które nakłąda na siebie kosmetyki mamy. Nie podoba mi się ani trochę- czego tu zazdrościć! Urody zazdroszczę tym kobietom, które spotykam na codzień na ulicy. One są prześliczne :) pewnie niektóre z Was także :] Wam, moje drogie, zazdroszczę, nie jakiejś Penelopce a spłaszczonym, kulkowatym ryjcu.

Gość huihi
Dla mnie Dereszowska rowniez jest odpychajaca, chociaz te jej wydymane wargi pewnie sie facetom podobaja, bo od razu maja skojarzenia z ssaniem penisa. Jak widze jej wargi, to robi mi sie autentycznie niedobrze

Gość charlotte a ile masz lat
A ja mam duży, wcale nie prosty nos i krzywy zgryz (a właściwie to jednego zęba) :P, a mimo to jestem uważana za ładną, więc te cechy muszą wystąpić chyba w większym zmasowaniu :)