Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiaa

TĘSKNIĘ ZA NIM ;((

Polecane posty

Gość dusiaa

bylam z chlopakiem, rozstalismy sie przed wakacjami; myslalam ze dobrze zrobilismy i ze po powrocie do szkoly bedzie mi on obojetny. jednak nie ;/ juz pierwszego dnia wypatrywalam go wzrokiem, szukalam jakiegokolwiek kontaktu z nim. niestety mam odczucie ze on juz ze mna nie chce rozmawiac ;( z drugiej strony - jest on bardzo skryty i nie "pokazuje" swoich uczuc. a dodatkowo widze ze bardzo dobrze bawi sie ze swoja przyjaciolka, ma z nia bardzo dobry kontakt, dobrze sie rozumieja. jak mam sprawdzic czy jemu na mnie w ogole zalezy ? nie chce z nim rozmawiac bo jestem na 100 % pewna ze nie powiedzialby mi co czuje, wiec jak inaczej mozna zauwazyc to ze sie jeszcze jemu podoam? prosze, pomozcie, bardzo za nim tesknie i ta nieswiadomosc doprowadza mnie do szalu.

Gość a ty staszem masz 30 lat?
że tak dobrze się orientujesz?:)

Gość dusiaa
mam wiele perspektyw na poznanie kogos nowego tylko problem w tym ze ja nie chce, nie moge sie uwolnic od tego uczucia ktore "przyciaga" mnie do tego pierwszego chlopaka

Gość rfsfs
minie ci jak tylko poznasz kogos innego kto cie soba zainteresuje tylko musisz sama tego chciec i pozwolic komus sie do ciebie zblizyc ;) jak byly nie zwraca na ciebie uwagi to moze ma na oku juz inna kolezanke mimo ze do ciebie moze czuc jakis sentyment to nie znaczy ze bedziecie znowu razem takie juz sa pierwsze uniesienia milosne ;)

Gość dusiaa
przez wakacje nikt mnie nie zdazyl zauroczyc na tyle zebym ja sie nim zainteresowala. ciagle mysle o P. ; juz nawet lzy mi naplywaja do oczu gdy przypominam sobie sytuacje kiedy doskonale bawi sie ze swoja przyajciolka. najbardziej boli mnie ta ignorancja z jego strony. co ja mam zrobic ? nawiazac z nim kontakt , i go ponowanie rozkochac ? uda sie ? czy moze na jego oczach flirtowac z innych chlopakiem > chociaz boje sie ze jesli bede to robic to P. sie do mnie zniecheci ,pmysli ze jestem zajeta i sobie odpusci ;(

Odpuść go sobie. Ciężko to przyjąć do wiadomości i uczynić - ale tak będzie lepiej. Chłopak nie chce się wiązać na stałe - tak mi się wydaje, sskoro przed wakacjami cie rzucił, a teraz już coś z inną kręci. Nie wart zachodu. I jeszcze nie wiąż się lepiej z facetami w swojej szkole.

Gość Nie!!!!!!!!!
Magnolia :D tęsknij soboie gdzie chcesz

Gość dusiaa
ja tez dalej tesknie to juz 2 tata:(:(

Gość Pseudonimmm
TESNISZ ?!

Gość ogd
tak strasznie

Gość tęsknie tęsknię
tęsknię strasznie zwariuję przez Ciebie

Gość tak strasznie Ci
beze mnie???