Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21_snk

jakie ciuchy wziasc do Egiptu??

Polecane posty

Gość warkoutka
Najpierw wez się za słownik.

Gość kalafiorrrrrr24
Ja byłem tydzień. Wystarczyło 5 koszul, jedna para krórtkich spodenek i jedne długie na podróż. Sweter na powrót:) Skarpetek się nie używa:) Jak najmniej ciuchów bo nie ma sensu i tak najczęściej się łazi bez:)

Gość ona21_snk
a niby jaki blad jest w tym zdaniu cwaniaczku??!!

Gość no i jak tam?
same koszulki na ramiączka, ewentualnie jedna z krotkim, żeby ramion sobie na pustyni nie spalić :P długiego nic nie bierz, moi rodzice brali "na wszelki wypadek" jakies dluzsze spodnie, czy bluze... :P nic z tych rzeczy sie nie przydało :P bierz kiecuszki i bluzeczki, kapelusz koniecznie i jazda :D

Gość ona21_snk
dziekuje bardzo za informacje :)

Gość gość
ja brałam na 15 dni dwie pary spodenek, jedna sukienka, 5 koszulek, dwa stroje kąpielowe to wszystko a koleżanka nabrała 2 pary długich- nie wiem po co. 4 pary rybaczek i jedna para krótkich!!!!!!!!! jak mi to pokazała to prawie zemdlałąm i sie zapytałam czy ona na pewno leci tam gdzie ja. A ona jak zobaczyła że ja "nic" prawie nie mam to się zapytała w czym ja bede chodzić. koniec końców ona w 3/4 nie chodziła a ja używałam wszystkiego i codziennie chodziłam praktycznie inaczej ubrana :)

Gość Herr Pietia Goras
wystarczy zestaw prezerwatyw

Gość ghjkgh
Pisze się "wziąć" a nie "wziąść". I jeszcze ta żenująca odpowiedź. Ktoś Ci zwrócił uwagę na błąd, a Ty przekonana o własnej nieomylności nazwałaś go cwaniaczkiem. Tragedia.

Gość gość
burkę najlepiej