Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...nkj

Co się stało z Owcą Bożą wel refleksyjna?

Polecane posty

Gość ...nkj

nie widzę już jej tutaj od dłuższego czasu?

Gość ...nkj
wie ktoś?

Gość KINGA-ona
owca została opętana i zablokowali ją na kafe a szkoda bo miło było z nia podyskutowac każdy jej pociskał a ona swoje s nigdy wulgarnie więc nie wiem za co ją zablokowali

Gość KINGA-ona
ale to chyba miało zwiazek z KORNELIĄ czy KAMELIĄ jakos tak

Gość ...nkj
dziwne, owce zawsze tutaj blokowano ale wracała zawsze jako pomarańcza. A nie miało to jakiegoś związku z niejakim Dostojnym?

Gość jak to kogo...
ona miała dobry kontakt z dostojnym ostatnimi czasy blokowali jej czarny nick a potem juz pewnie po IP. ja sama kiedys sie z nią kłóciłam przez kilka stron potem uznałam ze niepotrzebnie ma dziewcze swój swiat i to mi sie podoba no ale teraz jej nie ma a chętnie bym z nią porozmawiała

owcy nie znam ale pod tym nickiem zaczełam rozmawiać ze SŁUZEBNICĄ JANIĄ myslałam ze jakos nie bedzie chciała miec ze mna nic wspólnego i okazało sie ze to zajebista babka tylko trzeba ją zrozumiec a nie jechac jak po łysej kobyle

Z Dostojnym to ona raczej nie miała dobrego kontaktu. Żegnała się z kafe na topie Janki, ponoć przez Dostojnego który nie dawał jej spokoju. Nie ma jej faktycznie ostatnio, dziw bierze że człowiek może się za nią stęsknić choć nie należała do moich faworytów absolutnie.

Zrozumieć Janię? heh przecież to projekt, zabawny czasami ale ostatnio przesadza. Zrobiła się monotematyczna i uczepiła się Kamelii. Wena ją opuszcza, ciągle tylko połóg i chomiki, kiedyś była zabawniejsza

jania ładnie mi wytłumaczyła co dolega kamelii bo cos tam ma ze sraniem czy jelitami juz nie pamietam w kazdym badz razie chodzi o sex analny wdług Jani są to skutki uprawiania sodmy i gomory myslałam ze sie posikam ze smiechu

Jak się Janka kogoś uczepi, to nie odpuści sobie tak łatwo, Kamelii nie lubi,nie wiem czemu ale pisze na jej topie głównie po to aby ją prowokować. Jania lubi się droczyć jednak ona nie przepada jak się z nią też tak postępuje. Czasami gadałam sobie z nią na jej topie, ale jak sie jej dokucza (kulturalnie)to posty albo ignoruje albo zgłasza do usunięcia.

Gość KINGA-ona
cos mi sie wydaje ze Jania ma tyle wspólnego z kosciołem tyle co ja czyli nic a nic ,ja byłam wychowana w domu katolickim ale jak dorosłam odeszłam od tego szybciutko dla mnie kazde takie zgrupowanie to jedna wielka sekta czy to sie nazywa koran czy jechowi czy katolicy są to zgrupowania wierzace w cos albo kogos i tyle kazdy ma swój rozum i nie powinien slepo wierzyc w to co mu inni wciskają