Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie te nastolatki

Właśnie sobie przypomniałam jaka kiedyś byłam głupia. Zresztą chyba nadal jestem

Polecane posty

:P Jak miałam około 14 lat to jeszcze z nikim się nie całowałam a moje wszystkie koleżanki miały to już za sobą. Wstydziłam się i dlatego stwierdziłam, że najwyższa pora to zmienić. Wybrałam sobie nie byle kogo tylko chłopaka za którym szalały wszystkie dziewczyny (mimo to i tak teraz nie pamiętam, który to był bo zaraz później "zdobyłam" kolejnego gwiazdora i nie jestem pewna który z nich był pierwszy :O) No więc po naszym pocałunku on później pochwalił się tym kolegom i powiedział im, że nie umiem się całować 😭 Przekazał mi to inny kolega. Wtedy doszłam do wniosku, że muszę się tego nauczyć. Zresztą nie ja jedyna ponieważ moja przyjaciólka również miała to w planach :D Do 15 roku życia "przecałowałam" się z około 15 chłopakami. Może było ich więcej ale nie chce mi się wszystkich przypominać i liczyć :P Później doszłam do wniosku, że jeszcze nie miałam żadnego chłopaka a moje koleżanki już miały jakieś "związki" za sobą. Dlatego też znalazłam sobie chłopaka. W wieku 16 lat doszłam do wniosku, że ani związek ani całowanie się nie jest fajne i w tym wieku całowałam się jedynie z 2 osób. W wieku 17 zaczęłam żałować tych wszystkich przygód i stwierdziłam, że już więcej nie będę się całować jeżeli się nie zakocham. Do 20 roku życia trwałam w abstynencji aż w końcu znalazłam sobie faceta, w którym byłam zakochana. Mimo to i tak stwierdziłam, że związek i całowanie się nie sprawia mi przyjemności i teraz jestem cnotką :D Kolejna abstynencja trwa już 3 lata :P Ps. Dobrze, że seksu mi się nie zachciało :D

Gość mam ciemny braz farbowane
a ile masz teraz lat ? :D

Gość spokojnie spokojnie :)
Kto powiedział że dobrze, teraz nie jesteś "doświadczona" :classic_cool:

Teraz mam 23 lata