Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka owocówka

Dlaczego są tylko albo bardzo chude,albo bardzo grube modelki?

Polecane posty

Gość muszka owocówka

A nie ma nic pośrodku?Wkurza mnie,że modelkę noszącą rozmiar 44 nazywa się pulchną i pisze się,że większość normalnych kobiet ma taki rozmiar.Może i tak,ale po 40 a nie w wieku 20paru lat.Ja widzę,że normalne kobiety są umiarkowanie szczupłe,często mają np za duży brzuszek czyza grube uda...Szczupłe modelki mają rozmiar 34 czy 36,"pulchne"-44.A gdzie te 38 i 40??

Gość bielizniane modelki sa ladne
maja pewnie jakies 38:)

Gość mam ciemny braz farbowane
a no tak :( mieszkam w niemczech i bylam wczoraj na zakupach a ze ja rozmiar nosze xs , wzielam xs do przymiarki i patrze ze kurna jakies duze sa troche , patrze jest rozmiar xxxs przymiezylam i tak to moj rozmiar :D pomniejszyli rozmiary czyli : kiedys ktos nosil rozmiar 40 teraz bedzie mial na metce 38 dla poprawienia humoru :D ja to taka szczupla z natury juz jestem :( a przytyc nie idzie ale ja tez niska jestem :) 155 :(

Gość nd bfd
czterdziecha to kawał baby

Gość muszka owocówka
Wydaje mi się,ze nie można tego ocenić tylko po rozmiarze.Ja noszę 36,czasem nawet 4,ale wcale nie jestem bardzo szczupła,taka normalna.Ale wg mnie modelka Size plus powinna mieć właśnie rozmiar 38/40.Takie wieloryby jak te które występują w takiej kategorii to naprawdę nie jest "normalna waga zdrowej kobiety" jak to reklamują.Mlodej kobiety!

Gość nd bfd
size plus to ma być właśnie taka orka

Gość muszka owocówka
No to ja się właśnie pytam gdzie między tymi szkieletami a orkami jest miejsce dla nas,normalnych??Bo nie wiem czy mam przestać jeść czy wręcz przeciwnie żeby zacząć odpowiadać standardom :P

Gość mam ciemny braz farbowane
czyli kobiety te normalne nie chude nie otyle maja rozmiar 38 badz 36 w zaleznosci ale mysle ze bardziej 38 czyli wszystko na swoim miejscu :classic_cool: co do mojego wczensiejszego postu mialo byc xxs* :D

Gość nd bfd
a musza ci pokazac,jak masz wygladac? na chudych ubrania lepiej wygladaja, a grube modelki to efekt frustarcji grubych kobiet - tylko namioty na nich zle leza. seksowna zgrabna kobieta zwroci uwage na siebie nie na ubranie.

Gość muszka owocówka
Nie no,nie o to chodzi żeby mi pokazywały jak mam wyglądać,tylko to głupie-takie skrajności