Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentna89

Lubie czytac to forum, ale nie lubie zakladac tematów, bo tutaj nie da

Polecane posty

sie pogadac z normalnymi ludzmi. Nikogo nie obraziłam tutaj, a wiele razy zostalam zle potraktowana, nie mam pojecia za co, bo przeciez zakladalam normalne tematy do pogadania. Czemu ludzie tutaj są tacy wstręni i obrazają innych?? Znając ich ,pewnie mnie zaraz zbluzgają i za ten temat...Nie mowie o wszystkich, ale o wiekszosci...

nadajesz sie na to forum, jak przekupka na bazar. Taka, ktora na wszystko ma odpowiedz najdosadniejsza, ale nie wie zupelnie nic ;]

Gość bo na kimś trzeba się wyżyć
pamiętam jak sama założyłam tu pierwszy temat,zostałam wyśmiana i siedziałam przed monitorem z płonącymi ze wstydu policzkami.Głupia byłam :D

zapłakana noc... co Ty gadasz... tu sie mozna wyzyc nie ruszajac dupy z domu.

mnie tutaj najbardziej rozsmieszyl Dobry doradca:D sama nazwa mówi za siebie;) dawno go nie widzialam tutaj...chyba zaczne go szukac:D

Gość głupie te nastolatki
:D :D :D I wy to przeżywacie? Ludzie, trzeba mieć więcej dystansu. Po mnie spływają jakiekolwiek nieprzychylne komentarze. Jeszcze strasznie mnie bawi jak ktoś się denerwuje i bulwersuje podszywami :D To jest właśnie taka specyfika tego forum

Gość sdfghjkjgfd
Cześć myslałam kiedyś tak jak ty ... i właśnie dlatego z grubką dziewczyn z kafe założyłyśmy nowe forum . Wchodzę tutaj bardzo rzadko tylko po to żeby zaprosić resztę dziewczyn. Jeżeli macie ochotę porozmawiać w normalny sposób na normalny forum to zapraszam na www.forumdlainteligentnych.pun.pl Mam nadzieje , że się zarejestrujecie (chociaż można wypowiadać sie jako gość ). Ale mam nadzieję , że zostaniecie na dłużej . Fakt forum nie dawno ruszyło i jest wiele do porobienia ale to może i lepiej bo będziecie mogli przyczynić i zadecydować jak to forum ma wyglądać. zapraszam.

Gość sdfghjkjgfd
Nie ma za co :) Mam nadzieje , ze dołączycie do nas i stworzymy nasze małe forum :)