Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooomamooooo

JESTEM WSYTRZĄSNIETA!jak można.....cesarka psa...

Polecane posty

Gość mam ciemny braz farbowane
jednak tylko poczatek zobaczylam nie jestem w stanie dalej tego ogladac :(

Gość ma znieczulenie miejscowe

Gość przerobią pieska na kotlety

Gość oooooomamooooo
a czy to wogóle weterynarz😠? straszne.............. oglądalam ten film z zamknietymi oczami .czasem otwieralam oko bo nie moglam uwierzyc ,ze ten psiak nie jest w narkozie! 😭

Gość straszne.
Pierwszy to może była suczka albo płeć niezgodna z zamówieniem

Gość obejrzałam bez głosu
czy na pewno pies nie jest znieczulony? Dzwięku nie mam, ale wydaje mi się, że jest dość spokojny jak na cięcie żywego ciała, wygląda tylko na przestraszonego. Może jednak był jakoś znieczulony.

Gość przeciez pies ma
glupiego jasia, nie wie co sie dzieje bolu nie odczuwa. Moze dlatego tak zrobili bo nie mieli sprzetu do monitorowania zwierzaka i tak jest latwiej. Co do psiaka to watpie zeby zostal zabity ze wzgledu na plec (o ile zostal zabity bo az tak dokladnie nie widac). Najczesciej zabija sie znieksztalcone plody, co z pewnoscia i tak nie usprawiedliwia faktu w jaki to zrobiono

Gość przecież on nie został zabity
skąd ten pomysł?? gosciu energicznie nim wstrząsnał żeby "wyrzucić" z niego wody płodowe, żeby psiak zacząl oddychać, i oddal psiaka tej osobie stojącej obok. a pies ma albo miejscowe znieczulenie alb głupiego jasia

Moja suczka rodziła w domu, a druga była w domu operowana. :) Ta na stole ma głupiego jasia, dokładnie tak samo wyła ta moja, ale zapewniam Was - bólu nie czuła.

Nie zauważyłam aby jakikolwiek szczeniak został na tym filmiku źle potraktowany. Nie wiem gdzie Wy widzicie takie coś. :)

Gość lololololllllllll
a mi sie wydaje ,ze uderza tympsiakiem o podłoge:( sama mialam głupiego jasia przed operacja i zapewniam ,ze czułam ból.......

Jestem Milosz z Maszewa pewnie już mnie znacie, piszę wiersze a ostatnio zaczołem pisać książkę na mim profilu w kafeterji. Co do pieska to nawet nie oglądałem bo bym potem niemógł zapomieć takich strasznych widoków i wam też radzę więcej nie oglądać takich żeczy . Lepiej pujść na spacer na łonkę albo do lasu