Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka12345

POZNAM PARTNERA:)

Polecane posty

Gość do lilianka...;)
i co teraz ? bo mysle ze mamy sporo wspolnego do opowiedzenia i szkoda by bylo tak to zostawic

Gość lilianka123
masz moze jakiegos bezpiecznego maila?:)bo ja mam z własnym nazwiskiem więc nie mogę go tu podac:)czy bezpieczne jest podawanie tu numeru gg?:)szzerze mówiąc nie jestem biegła w wirtualnych realiach:)

Gość do lilianka...;)
ok klesplayer@gmail.com

Gość do lilianka...;)
hehe ale te usmieszki sa podejzane :)

Gość lilianka123
napiszę:)

Gość lilianka123
nie, nie sa:)taka moja natura, sprawdz zaraz pocztę:)

Gość do lilianka...;)
dobrze :)

Gość Majka e-r
Czy aby uważasz, że na 100% forum to najlepsze miejsce na znalezienie tego jedynego? Znajomośc dla znajomości, aby z kimś TYLKO pogadać to może bym sie jescze zgodziła, ale na stałe? Sama napisałaś że trafiłaś na faceta, który wykorzystał cię finansowo. Mam dla ciebie radę. Zobacz na www.e-randki.pl Tam chociaż w pewien sposób to kontroluja odnośnie składanych ofert-jak ktos robi przekręty to go likwiduja z bazy. Ty praktycznie nie ma takiej możliwości i duża szansa, że trafisz na następnego takiego. Mogę coś o tym powiedzieć, bo przeprowadziłam się niedawno do nowego miejsca zamieszkania i na tym portalu powiem otwarcie nie szukałam miłości tylko znajomych (jestem ostrozna pod tym względem). Być może cos się z jednej urodzi (piszę oczywiście o jakims związku a nie dziecku), ale na chwilę obecna nie chcę wyrokować.