Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomek22

ahh te kobiety

Polecane posty

Gość niewiadomek22

wczoraj (t.j czwartek 17.09) spotkałem się z dziewczyną o której śniłem i marzyłem od dłuższego czasu blisko rok (wiele perypetii utrudniało nam spotkanie) upłynęło w sumie ok , rozmowa się kleiła wszystko cacy dobrze ukrywała to ze jest wstydziocha , kwiatka dałem , malusi upominek na koniec , buzi w pultaska na koniec zasłałem esa jeszcze z podziekowaniami za mile spedzony czas , odpisała ze rowniez gorąco dziekuje , no i tu sie pojawia pytanie bo w większosci opinii słyszę ze kwiat i owy upominek to przesada , jak jest waszym zdaniem , czy to też czasami jej nie odstraszyło ....

czy to też czasami jej nie odstraszyło .: zrozumiał bym jakbyś był kobietą ale jesteś facetem i takie pytanie jest raczej dziwne w twoim przypadku :D ciesz sie że miałeś fajny wieczór po chuja sie doszukujesz czegoś czego nie ma :)

Gość Smerfuś Uszatek
buzi w pultaska dostałeś??? Eeee, to nie było źle :P

Doszukiwanie się czegoś, czego nie ma, jest raczej domeną kobiet.

Mysle ze bardzo dobrze zrobiles, nie ma w twoich gestach ani odrobiny przesady. Na pewno taka dziewczyna to doceni, i bardzo ja uciesza twoje drobne prezenty i upominki. Powinienes zaczac o nia dbac, czesciej jej okazywac milosc, wysylac smsy na dobranoc itp. Musisz sie troche bardziej wysilic, ale mysle, ze dasz rade. Bedziesz doskonalym pantoflem :p

kwiaty - ok, ale faktycznie upominek to juz za duzo, jak na 1a randke ale ok - jak dziewczyna byla zadowolona - tylko nie rozpieszczaj jej tak caly czas

Kiedyś i ja zaufałem pewnej kobiecie. Dałby sobie za nią rękę uciąć.

Gość niewiadomek22
Dzięki, to mnie uspokoiliście :) A już myślałem, że te pół kwiaciarni które dla niej wykupiłem i najnowsze lamborghini na koniec spotkania to przesada była...

Kiedyś i ja zaufałem pewnej kobiecie. Dałby sobie za nią rękę uciąć" Chłopaki nie płaczą ;)

Gość niewiadomek22
Spadaj podszywie, głupoty wypisujesz! To nie było lamborghini tylko porsche!

Gość moskala
"rozmowa się kleiła wszystko cacy dobrze ukrywała to ze jest wstydziocha , kwiatka dałem , malusi upominek na koniec , buzi w pultaska na koniec zasłałem esa jeszcze z podziekowaniami za mile spedzony czas " jeśli nie odstraszył jej twój sposób wypowiedzi to już nic jej nie odstraszy:P i co to jest pultasek?