Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę was zapytac

Jak to jest z tą temperatura?

Polecane posty

Gość chcę was zapytac

Gość chcę was zapytac
o przepraszam nie wysłała się całe to co napisałam. bo cykle mam 29 dniowe. 28dc temp 36,9 29dc temp 36,8 30dc temp mierzyłąm jak przebudziłam sie o 6 rano było 36,5 poszłąm dalej spać i dwie godziny później wnów jak się budzłąmm temp. 37. zrobiłam przed chwilką test i negatywny.

temperature mierzymy zawsze o stałej porze, rano , zaraz po przebudzeniu nie wstając z łóżka ( najlepiej waginalnie) Napisz troche info jak mierzysz i o której godzinie??

Gość chcę was zapytac
mierzyłam koło 7,30 zazwyczaj, oczywiście zanim wstane z łóżka. i w pochwie. Tylko zdziwła mnie ta róźnica temp dzisiaj, nie wstawałam z łożka o 6 rano obudziłam się zmierzyłąm i 36,5 dwie godziny później (dalej śpiąc) 37. Czemu ytemperatura tak szybko wzrosła? Czy podczas ciąży utrzymywała by się stale taka sama a nie skakała?

Gość chcę was zapytac
mierzyłam koło 7,30 zazwyczaj, oczywiście zanim wstane z łóżka. i w pochwie. Tylko zdziwła mnie ta róźnica temp dzisiaj, nie wstawałam z łożka o 6 rano obudziłam się zmierzyłąm i 36,5 dwie godziny później (dalej śpiąc) 37. Czemu ytemperatura tak szybko wzrosła? Czy podczas ciąży utrzymywała by się stale taka sama a nie skakała?

Gość chcę was zapytac
scobby84 jesteś jeszcze?

temperautrę należy mierzyć zawsze o tej samej godzinie ( +/- 15min) Jesli zmierzysz ją wcześniej lub póżniej to jest to temperatura zakłócona. ajakim termometrem mierzysz??? I jakie miałaś temperatury wcześniej. o jesli mierzysz od 3 dni ( to nie można tego wogole zinterpretować) Bo nie wiadomo jaką masz podstawową temperaturę przed owulacją. Np u mni przed owulacją temperatura wynosi ok 36,5-36,6. a po owulacji mam skok na 36,8 do 37,1. I wtedy mogę mowic że mam utzymującą się podniesioną temperaturę. Dzień przed @ lub w jej dniu temeperatura spada ( jeśli nie doszło do zapłodnienia). A jesteś pewna kiedy miałam owulkę??