Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defcerfrfrfce

pyt do pan, najlepiej mezatek ale nie tylko

Polecane posty

Gość defcerfrfrfce

powiedzcie, jak byscie sie czuly gdybyscie dowiedzialy sie ze wasz maz napisal smsa innej kobiecie, wspolnej znajomej ze mu sie podoba i ze chce zeby to zostalo miedzy nimi??? Ale zrobilby to po pijaku, dosc mocno wstawiony. A nast dnia by sie tlumaczyl ze to byla glupota bo nie wiedzial co robi i zalowal tego....??Jak byscie zareagowaly???Wybaczylybyscie???Ale tak na powaznie, jak by to byl maz, mielibyscie dzieci???Potrafilybyscie zapomniec, jesli maz zerwalby z nia kontakt i wy tez zerwalybyscie z nia kontakt???Prosze o odpowiedzi:)

Gość jestem mężatką
i nie wyobrażam sobie że mogłabym o tym zapomnieć. Raczej straciłabym zaufanie. To że był pijany, to niewiele tłumaczy, poprostu miał odwagę wyznać to co mylał wczesniej

Gość jestem mężatką
jak sie o tym dowiedziałaś?

Gość fantazyjna_trojka
Mój byłby już w moich oczach przegrany. I na pewno bym mu tego nie zapomniała. O zaufaniu nie wspomnę. Ale ja to typowy skorpion jestem. Mam ciężki charakter i nie toleruję takich wyskoków.

Gość defcerfrfrfce
no jak jak.....przez smsy ktore przeczytalam, bo cos zaczelam podejrzewac. Tak pytam, to bylo juz dosyc dawno, ale tak dzisisaj jakos do mnie to wrocilo. Maz zerwal kontak z tamta, wiem ze juz z nia nie smsuje, nie spotyka sie. Ale fakt, spieprzyl moje zaufanie do niego...tego juz chyba nie da sie odbudowac:(

Gość martynaaaaaa80
ja na pewno bym nie zapomniała. jak znam siebie to dostałby wpierdol i kto wie czy by nie został wyjebany z mieszkania bo dobrze wie że nie ze mną takie numery. Później jak emocje by opadły to może bym mu pozwoliła wrócić ( raczej na pewno) ale jak zrobi coś podobnego to KONIEC.

PO pijaku chcial zebys byla zazdrosna, i dlatego to zrobil,wybacz mu on nie wie co czyni, ale patrz sie na niego bacznie, czy nie doprawia ci rogow, sprawdzaj bawidamka,heee ale mial wpadowke ,a jaki obciach ahhaha, wes to na zarty , smiej sie z niego i zapomnij, luzik musi byc w zyciu

Straszne Nawalony facet napisał głupiego smsa. Że mu sie jakaś laska podoba. Facetowi nie ma prawa podobać się cokolwiek oprócz jego żony!

Gość defcerfrfrfce
ech...nie da sie zapomniec. Tym bardziej ze dzisiaj w nocy snilo mi sie to wlasnie, tamta kobieta, tamta sytuacja...i chyba dlatego to wrocilo

Cześć MS. :D Buziak na dzień dobry. :) Nie wiedziałam, że dziś będzie Gwiazdka. :D

"Później jak emocje by opadły to może bym mu pozwoliła wrócić ( raczej na pewno) ale jak zrobi coś podobnego to KONIEC" Masz w domu pieska?

Gość defcerfrfrfce
no ale myslicie ze to normalne??Zrobil to w tajemnicy przedemna, nie chcial zebym sie dowiedziala o tamtym , na poczatku sie wypieral...jednak dopielam swego i udowodnilam mu ze mialo miejsce takie cos. No sorry, oczywiscie ze moze mu sie podobac inna kobieta ale niech na tym poprzestanie, niech nie mowi o tym tej kobiecie, niech se popatrzy i tyle. Mi tez sie podobaja czasem inni i to wszystko, nie pisze do niech esow ze mi sie podobaja itp..... To niewiem, ja jestem jakas dziwna?

"ech...nie da sie zapomniec. Tym bardziej ze dzisiaj w nocy snilo mi sie to wlasnie, tamta kobieta, tamta sytuacja...i chyba dlatego to wrocilo" A jak Ci się przyśni, ze Cie zdradził to zażądasz rozwodu? :D Hej Brumka :) Gwiazdka jest juz od dwóch dni :)

Gość martynaaaaaa80
Mało_stanowczy "Później jak emocje by opadły to może bym mu pozwoliła wrócić ( raczej na pewno) ale jak zrobi coś podobnego to KONIEC" Masz w domu pieska? Nie, ale jestem praktyczną i konsekwentną osobą. Takie rzeczy ustaliliśmy jeszcze przed ślubem. Ja jestem wierna ja pies więc on także musi albo i nie ...ale wtedy to tylko rozstanie bo inaczej sobie tego nie wyobrażam....

Nie pytam, jak długo potrwa. :D Spieszę się cieszyć, że Cię widzę. :D

Autorko, napisz sama smsa do tej dziewczyny. Takiego zagajającego, co słychać, jak się ma, czy o Twoim mężu często myśli.

Gość defcerfrfrfce
wiem ze tamta tez do swietych nie nalezala...zreszta, niewazne. Nie chce juz mi sie o tym myslec, wspominac.Stanowczy, rozumiesz tresc pytania???to ze by mi sie przysnilo ze mnie zdradza to nie znaczy ze biore to na powaznie, tylko snilo mi sie tamto co zrobil i wszystko wrocilo, a ledwo co sobie poukladalam Wybaczylam, bo kocham. I niewiem czy dobrze zrobilam bo juz nie ufam:(

Gość defcerfrfrfce
nie ma mowy zebym do niej napisala...wymazuje ja ze swojej pamieci i nie chce z nia miec zadnego kontaktu, niech najlepiej zniknie.

E tam. Kontaktujuesz się z nią nawt w snach. Byka trzeba brać za rogi a przezorny zawsze trzyma rękę na pulsie.

I może to jakaś fajna kobietka. W końcu zainteresowłą się nią Twój mąż. Zostaniecie przyjaciółkami.

Masz w domu pieska? "Nie, ale jestem praktyczną i konsekwentną osobą. Takie rzeczy ustaliliśmy jeszcze przed ślubem. Ja jestem wierna ja pies więc on także musi albo i nie ...ale wtedy to tylko rozstanie bo inaczej sobie tego nie wyobrażam...." Ale rozumiesz różnicę między głupim smsem po pijaku, a np. umówieniem się z inna laską na trzeźwo? "Nie pytam, jak długo potrwa. Spieszę się cieszyć, że Cię widzę" Gwiazdka, jak urlop - kiedys się kończy... "Stanowczy, rozumiesz tresc pytania???to ze by mi sie przysnilo ze mnie zdradza to nie znaczy ze biore to na powaznie, tylko snilo mi sie tamto co zrobil i wszystko wrocilo, a ledwo co sobie poukladalam Wybaczylam, bo kocham. I niewiem czy dobrze zrobilam bo juz nie ufam" Autorko, a czy Ty nie rozumiesz, że rozgrzebywanie starych spraw do niczego dobrego nie prowadzi? Jaki cel ma wracanie do tego? Chcesz mu dokopać bo nie wyniósł śmieci? I co Ty w ogóle chciałaś wybaczać?! Sms o treści "podobasz mi się", napisany po pijaku?!

"no ale myslicie ze to normalne??Zrobil to w tajemnicy przedemna, nie chcial zebym sie dowiedziala o tamtym , na poczatku sie wypieral...jednak dopielam swego i udowodnilam mu ze mialo miejsce takie cos." - widze ze bardzo sie postaralas zeby problem rozdmuchac do granic mozliwosci, teraz mozesz cierpiec ile wlezie

"I może to jakaś fajna kobietka. W końcu zainteresowłą się nią Twój mąż. Zostaniecie przyjaciółkami" To zmierza w jednym, jasno określonym kierunku :classic_cool: Jesteś zepsuta do szpiku kości ;)

Gość defcerfrfrfce
STANOWCZY... od smsa sie zaczelo, potem zaczely sie spotkania z nia na trzezwo, ale konczyly sie na nietrzezwo. Nie pisalam o tym bo nie chce rozdrapywac ran, ale mnie zmusiles. Byly spotkania, inne smsy, klamstwa w zywe oczy, pozniejsze powroty "z pracy" wiec teraz juz chyba wiesz, czemu rozmyslam? Czemu stare sprawy rozgrzebuje?? Bo mnie to boli do tej pory, a jak juz przestalam o tym myslec to mi sie przysnilo...i znowu!

Znaczy - mąż miał romans. Tym bardziej napisz do dziewczyny.

Gość defcerfrfrfce
trwalo to jakis czas, byly klutnie, zapewniania, obiecywania poprawy, komorke nosil przy sobie z sciszonym dzwonkiem, smsy pisal w kiblu, jak mnie nie bylo to sie z nia spotyka, raz nawet chcial odejsc.... i wiesz co??moze sie zastanawiasz czemu w takim razie z nim jeszcze jestem. Bo kocham. Wybaczylam. Ale chcialam odejsc to sie przestraszyl, zobaczyl co moze stracic, mnie, dzieci, postawilam sprawe jasno ze to koniec....to wzias sie za siebie, oprzytomnial... a ja niewiem czy nie zaluje ze zostalam przy nim.

"no ale myslicie ze to normalne??Zrobil to w tajemnicy przedemna, nie chcial zebym sie dowiedziala o tamtym , na poczatku sie wypieral...jednak dopielam swego i udowodnilam mu ze mialo miejsce takie cos." Czizas, ten tekst ma jeszcze inny urok. Według autorki facet powinien pisac tego sms przy niej, ewentualnie chcieć, żeby się dowiedziała o tym :)

Gość defcerfrfrfce
a do niej nie napisze, nie ma mowy bo po co?? Staram sie zapomniec a nie kontynuowac.