Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje geste neigdys wlosy

wlosy wypadaja garsciami! co robic?

Polecane posty

Gość szlajałaś się gdzieś
i masz grzyba na łbie

Maksiu, już teraz mam w odbycie ogromną hemoridę więc co będzie po porodzie? masakra:o Zębów też mam niewiele.Musiałam pousuwac bo mi je próchnica zżarła więc albo mi powiesz coś ciekawego albo będziesz musiał stąd spadac :P

i jeszcze ten nieświeży oddech .Tragedia :o

to moze byc lojotokowe zapalenie skory glowy. Wtedy pomocny okaze sie dermatolog. Jesli nie, musisz zbadac poziom hormonow, u endokrynologa. Lepsza oczywiscie pierwsza opcja :) 3mam kciuki!

Gość najpierw zbadaj hormony
zeby uspokoic najgorsze obawy. jesli wszystko bedzie w normie, idz jeszcze raz do dermatologa, prywatnie. Ktory zbada skore glowy. Pozostaje ejszcze tarczyca. Trzeba usunac przyczyne w organizmie, jak juz ktos wczesniej pisal

Gość Pompadour
Mi też i jeszcze rzęsy. Rano wylzło mi 9 liczyłam wczoraj 14... A przecież makijaż zmyłam wieczorem ...

Gość kasiuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też miałam taki problem :( niestety nadal niewiadomo co mi jest :(((( na razie jestem na etapie wszystkich badań.BOJĘ się,że zanim poznam prawidłową diagnozę wszystkie włosy mi wypadną.A Ty max skończ gadać głupoty,wiele dziewczyn ma takie problemy i najbardziej popularne przyczyny zostały wymienione przez wszystkich oprócz ciebie

ok - ignoruję podszywki pod mój nick i przechodzę do sedna. Mi na razie wypadają tylko włosy, z rzęsami wszystko ok. pompadour a po jakim czasie zaczęłaś tracić rzęsy? Robiłaś jakieś badania?

Gość Pompadour
Zaczelo sie 3 tygodnie temu ... Jak poszlam do szkoly (jestem w maturalnej klasie) Jak sobie pomysle co to bedzie za rok to nie wiem. Wlosy sa wszedzie doslownie; w kuchni , lazience. Ale rzęsy to najgorszy problem. Rycyna, odzywka gal i skrzyp nic nie pomaga

Gość Pompadour
Badalam tarczyce i jest ok. W wakacje nie wypadaly mi tak jak teraz

Pompadour a dokładnie zmywasz twarz bo znam kobietki ktore niezbyt dbają o higienę a potem podnoszą lament jak im sie coś takiego przydarza .

Byc moze nie dbasz odpowiednio o higienę ,nie myjesz się i dlatego tracisz włosy.Łonowe też ci lecą ?

Gość magmag2
Do Max Zander vel Klaun, jak usunąc te związki z organizmu???

UPRZEDZAM - WSZYSTKIE ZLOSLIWE KOMENTARZE POCHODZA OD MAXA , KTORY SIE PODSZYWA PODE MNIE :) Pompadour , nie przejmuj sie chamstwem. Przybliz mi troche swoja sytuacje :( ja juz nie wiem co robic, za niedlugo zaczne liczyc wypadajace wlosy:(

Gość Pompadour
Dbam o higienę - rano biorę prysznic a wieczorem pluskam się w wannie z pianeczką ;-) Z łonowymi nie mam problemu, a twarz dokładnie zmywam

Pompadour a moze masz problem z tymi hormonami? czytalam, ze to wlasnie powoduje problemy lysienia, wypadania wlosow na calym ciele.. ja musz esie zbadac...

Uważam że zbyt rzadko się kąpiesz

Gość Pompadour
Wszystko zaczelo sie 3 tygodnie temu... Pomalaowalam sie na rozpoczecie roku. Wtedy przy demakijażu wieczorem zobaczylam 11 rzęs w wannie. Myslalam ze to może czesc rzes mojej mamy ale nie. Teraz jest coraz gorzej, tarczyce badalam wyniki mam ok. I teraz rycze przed komputerem bo nawet na klawiaturze rzesy znajduje

Juz sobie wyobrażam jak będziesz wyglądac bez brwi i rzęs,wybacz ale pokładam się ze śmiechu :D Idź do lekarza

Gość Pompadour
Jak bylam u lekarza to sie badalam z hormonami ok.

Takie łyse oczy :D Udaj sie z tym do lekarza :D

Hmm a może to jakieś uczulenie? Na kosmetyki ??? Wydaje mi się, że to bardzo prawdopodobne PS Olej te powyższe prowokacje :)

Gość Pompadour
Brwi nie wypadają. Tylko rzęsy i to nie jest śmieszne. Jeden lekarz też śmiechem reaguje gdy do niego chodze/// i mile to nie jest.

Gość Pompadour
Ostatnio kupiłam tusz Max Factora... ale uzywałam go wcześniej więc nie wiem... Może do okulisty muszę się udać?? Może to zapalenie ??

to wiadome, Pompadour. Ale nie reaguj na głupie odpowiedzi Maxa, który - powtarzam - podszywa się tu pode mnie :) A robiłaś jakieś badania na uczulenie ? :)

Albo spróbuj właśnie tego okulisty :) myślę, że to reakcja na jakieś środki chemiczne znajdujące się w kosmetykach. PS Czy ktoś jeszce ma jakieś rady dotyczące wypadania włosów? Najpierw udać się do endokrynologa, czy powtórnie dermatologa :( tak narpawdę nikt nie oglądał ejszce skóry mojej głowy

bo ja robiłam test ciążowy.polecam!!!

Gość Pompadour
Czytam że sie odchudzalas. ja tez. w sierpniu zrzucilam 8 kg. Moze my od tego to mamy?? Ale lepiej idz do dermatologaa.

tak,tak ale to bardzo dawno temu. Problem lezy gdzies indziej. Na razie wybiore sie do endokrynologa, pozniej - zobaczymy. Nie mam pojecia, co to moze oznaczac...