Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lindanina

Znienawidziłam własną siostrę

Polecane posty

Gość lindanina

A dlaczego? Bo zaczęła się spotykać z moim byłym! Dla mnie to jest po prostu szczyt. Jak się o tym dowiedziałam, to przeżyłam szok! Byłam z tym facetem ponad rok. Nie wyszło, tak bywa. Ale nie sądziłam, że zakręci się przy nim moja siostra. Jak ona mogła mi to zrobić? Dowiedziałam się kilka dni temu od mamy! Odkąd wiem moja siostra przyprowadza go bez przeszkód do domu. Strasznie mi wtedy jest ciężko. Ona chyba nie ma serca i nie ma pojęcia co ja czuję. Wie jak bardzo go kochałam. Może wciąż jeszcze kocham. Nie rozmawiam z siostrą, a ona się dziwi. Zawiodła mnie bardzo.

Gość zawijkaaa
Ehh, przeciez nie jestescie juz para. Znam przypadki kiedy byly chlopak zenil sie z siostra bylej dziewczyny. Ta z kolei poznala fajnego faceta i wszyscy byli zadowoleni. Bedzie dobrze.

Gość ale o co chodzi?
Nie odbiła go. wy już nie byliście parą. On był wolny. To czego się siostry czepiasz?

to ze z nim kiedyś byłaś nie znaczy że jest twoją własnością. Co do siosry, to powinnaś chcieć jej szczęścia. Zrozumiałabym gdyby on cię jakoś strasznie skrzywdził i nie chciałabyś żeby to samo przytrafiło się jej, ale w tym wypadku to tylko twój egoizm

najpierw Ty po nim skakałaś a teraz ona bierze takiego śmiganego? jeszcze po siostrze? troche to obleśne, u mnie i mojej siostry by to nie przeszło. chyba normalne jestesmy

Gość maaalutkaaaa
wredna siostra.... - gdy wiedzac ze wlasnie poronilas upragnione dziecko, zlosliwie nie pozwala Ci skorzystac ze swojego pustego mieszkania, chcac abys meczyla sie jeszcze bardziej dojerzdzajac codziennie do lekarzy kilkadziesiat kilometrow. :/ Mnie wciaz to sie miesci w glowie.... - jak mozna byc taka fran**a? To sytuacja kolezanki, natomiast moje siostry pomogly by mi we wszystkim! Moge na nie liczyc na 1000%

Gość lindanina
Przesadzam? Może przesadzam, ale fakty są takie że siostra startowała do mojego byłego jak jeszcze byliśmy parą. Wtedy jej się nie udało, ale w końcu dopięła swego. Uważam, że ona nie jest dla niego odpowiednia. On jest spokojnym, uczuciowym człowiekiem, a ona ma w głowie tylko imprezki i dobrą zabawę. Ja mu dobrze życzę, ale wątpię, żeby moja siostra dała mu szczęście. Ona się lubi bawić facetami, a teraz zabawia się moim byłym, chyba po to żeby pokazać że może mieć każdego i zrobić mi przykrość.

Gość klklkl
nie prawda.nie zgadzam się z wypowiedziami wczesniej. to jest okropne co zrobila twoja siostra i u mnie napewno wybaczenia a co lepsze przyzwolenia na to by nie dostała. wygarnij jej to w twarz. jak wy mozecie pisac ze to nic, przeciez to jej siostra! :/ była z znim, pewnie spali razem a co, teraz z siostrą? ja bym tego nie wytrzymała. to moje zdanie.

daj na luzik , on siostre zostawi, zaprzyjaznij sie ze siostra udaj ze nie ejstes zazdrosna i ja tak wyprowadzaj z domu by on sie na nia pogniewal,popsuj im te szczescie ktore na twym szczesciu jest oparte

naprawde nie wiem gdzie żyje większość wypowiadajacych się :O Twoja siostra to oblech

Gość asiusiuuuuuuuu
Znam taki przypadek. Siostra mojej przyjaciółki wzięła się za jej byłego ale tylko po to, żeby jej na złość zrobić. Zabawiła się nim po prostu, ale facet na szczęście się na niej poznał. Oby ten twój były też się na twojej siostrze poznał, skoro mówisz że ona taka jest i się dla niego nie nadaje.