Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama jednego aniołka

Mam 18 LAT i jetem drugi raz w ciąży - BOJĘ SIĘ KOLEJNEGO PORONIENIA

Polecane posty

Skoro twierdzisz że One wszystkie wypisują jakieś głupoty to może ty mi powiesz coś mądrego ?? Nie mieszkamy razem musimy dac sobie jakoś radę mamy rodziców na pewno nam pomogą w trudnych chwilach. Było pytanie czy to ten sam chłopak tak ten sam.

Gość ciekawskaaaaaaaaa
Jedz dużo owoców warzyw Unikaj chipsów napojów gazowanych nie dziwigaj ciężkich przedmiotów

Gość MadmłazellBlond26
Dziwne,że poroniłaś w tak młodym wieku bo zazwyczaj dzieciątka rodzą sie wtedy bardzo zdrowe, dbaj o siebie może prowadziłaś zły tryb życia teraz tego unikaj.Powodzenia.

Gość dziwi mnie jedno
jak dziewczyna ma dajmy na to 18-19lat i nie wspolzyje to jest wielki szok, brzydka itd. a jak ma tyle samo i jest w ciązy to kurwa, szmata itd.

Gość kobietkaaaa22
a nie zabezpieczałaś się wogóle te 2 razy? czy Cie coś kon kretnego zawiodło? gumka pękła?

Nie martw się i masz rację, chodź do prywatnego ginekologa. Trzymam kciuki ;)

Gość wstydze sie na czarno
do myszki - ale masz okropne wlosy, istna jajecznica:O

Gość Magda 31 poznan3
Myszko wygladasz jak tania ruska z trasy, jeszcze te ciemne odrosty a na łbie wypłowiały żółty fuuu. Nie wstyd Ci bylo takie zdjecie umiescic w stopce? mialas kiedys takie z synkiem na plazy o wiele lepsze bylo.

Gość Stich cross
Lepiej pokażcie swoje zdjęcia...

Weście się opanujcie ;/ Nie założyłam ten temat po to żebyście wyzywały itd innych ludzi tylko po to byście mi pomogły... doradziły... Won! A ty myszko się nie przejmuj bo nie ma czym i kim.

Gość kasiaaa45467657
mama jednego aniołka ->>>>>>>> a nie zabezpieczałaś się wogóle te 2 razy? czy Cie coś kon kretnego zawiodło? gumka pękła?

Gość pamietnica panii
mama jednego aniołka won to do psa! mam nadzieje ze twoje drugie dziecko tez zdechnie

Gość a ja mam nadzieje
że twoj enie zdechnie bo mam nadzieję że go wgl nie będzie bo nie będziesz mogła go mieć i będziesz stara gruba rura której nikt nie będzie nigdy chciał

Gość a ja mam nadzieje
a tak wgl to z palantami nie mam co rozmawiać... A dlaczego chcesz wiedzieć czy jakaś antykoncepcja zawiodła ? Jak widac zawiodła autorka jest w ciąży i życzę jej wiele szczęścia

Gość pamietnica panii
a skad pani wzyej wiesz ze cos zawiodlo? moze sie starali o dziecko?

Gość a ja mam nadzieje
;] proszę czytać ze zrozumieniem ;] A jak się nie umie.. lepiej nie czytać :P PAPA

Tamtym razem pękła gumka Tym razem się po prostu nie zabezpieczyliśmy bo stwierdziłam że mam dni bezpłodne a tu jednak... były płodne :) I musze wam powiedzieć że mi już lepiej... dzięki wam (nie którym paniom ) nie martwię się (przynajmniej staram)

jeszcze nie, nie wiem jak a zresztą po co .

Nie jest to żadna prowokacja.... tamta wypowiedz to podszyw! Powiedziałam o tym chłopakowi. Rodzicom jeszcze nie zamierzamy powiedzieć. Powiemy wtedy jak juz wszytko po załatwiamy ksiądz... lokal... ale nie wiem czy jest to do końca dobry pomysł ?

Gość gratuluję :)
młoda przyszyła mamo :) Ja osobiście uważam że to dobry pomysł. Ale z drugiej strony będą to fundować wasi rodzice więc może pierwsze uzgodnijcie to ? na ile ich stać itd.

Gość pastafarianka reaktywacja
oni wszyscy ci zle radzą! musisz sie jak najlecej nosić, jak najwięcej alko pić, palić fajek i brać miętkich narkotyów i pić dużo kawy oraz dużo ćwiczyć, dźwigać i niedojadać oraz niedosypiać