Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka 25

9 miesięcy a ma 80 cm wzrostu - trochę się martwie

Polecane posty

Gość anuulka 25

mój synek jest dość wysoki jak na swój wiek. My z mężem osiągaliśmy takie wzrost dopiero gdy mieliśmy ok 1,5 roku. Macie doświadczenie czy to przesądzone że syn będzie baaardzo wysoki?

Gość karolcia888
Mój ma 6 miesięcy i ok. 75 cm. Podejrzewam że jak będzie miał 9 miesięcy tak jak Twój smyk osiągnie 80 cm. A dodam że my z mężem do wysokich nie należymy (ja mam 158 cm :) ). A dziadkowie małego nie są wysocy? Lub rodzeństwo męża, Twoje?

Gość mama Kuby nie Jakuba
ja wam powiem inaczej mam synka ma prawie pół roku i ma juz 85cm

Gość anuulka 25
my z mezem jestesmy wysocy (170 i 190) ale sądząc po naszym rozwoju jak bylismy niemowlakiami daleko nam było do synka bo on wychodzi poza wszelkie normy i obawiam sie ze bedzie miał w naszym wieku z 3 metry:P

Gość anuulka 25
On jest z 30 grudnia wiec bedzie najmłodszy w klasie wiec moze dzieki temu nie bedzie tak odstawał...chociaz przyznaje że jak dzis go zmierzyłam i spojrzałam w siatki centylowe to mi kopara opadła... mama Kuby nie Jakuba>>> woooow :o

Gość anuulka 25
mama Kuby nie Jakuba>> sorki za :o ;) to miałam być zdziwiona mordka a wyszła skrzywiona;)

Gość karolcia888
Czyli ma po kim iść w górę :) Ja tam się cieszę że mój synek będzie wysoki.

Gość mama Kuby nie Jakuba
wiecie ja też się na poczatku martwiłam ale potem doszłam do wniosku że będzie wysoki jak tatuś hehe bo mój mąż ma 195cm wzrostu więc i mały taki duży też jest teraz

Wiecie jak tez zawsze bylam wysoko-niestety ale zle to sie dla mnie skonczylo.I wybieram sie z synem do specjalisty,bo ma 2 lata(w poniedzialek)a mierzy 100cm.Ide w poniedzialek na bilans,czeka tam na mnie skierowanie.Kiedys nie bylo takich mozliwosci.Ja w wieku 12 lat zatrzymalam sie na wzroscie 174 dzieki lekom przez ktore niestety tylam bardzo.Ale do dzis jestem "krucha"..Czesto sobie cos łamię:D No i problemy ogolne przez wysokoroslosc