Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia Lisa :)pomaranczowy nick

kazdy kto siedzi na kafe to

Polecane posty

gruby zakompleksiony pasztet, co siedzi całymi dniami bo nie ma co robić i tylko mysli komu co dojebać :O Jesli glupota moglaby dzwonic, to nie potrzebowalibyście telefonu haha Raz tu weszłam i usmialam sie po pachy, co tu kobiety 40 letnie nawet siedza i pierdolą "ahh bo dzis mezowi nie stanął " :P :P :P see you pasztety :P

Gość golciaa
nie zawsze ,ale byc moze ,choc nie wierze w to co piszesz:)

nikt Ci nie karze wierzyć :P najlepiej udawać , że jest dobrze, ale prawda jest taka , że baby nie maja co robić całymi dniami i siedza na tym gównie i "doradzają" hahaha , żegnam panstwa :P

Gość Lady_Aga_
mona lisa i vice versa:D:D:D:D jak każda to każda::D podsumowałaś się:D:D:D:D leje!

Gość Plumm
Dokładnie. Wielce doradzają, a same nie wiedzą jak sobie poradzić z głupim przewinięciem dziecka czy nawet ugotowaniem dla niego zupki, a za dzieci się biorą. Żenada!

Gość golciaa
monia Lisa :)pomaranczowy nick-----i my zegnamy ciebie:D:D pa

KOCHANE KAFETERIANKI, NIESTETY MONIA LISA MA RACJĘ , WY DOBRZE O TYM WIECIE ;P NIC NIE MAM DO TEGO FORUM, BO MOZNA NIEZLE SIE POSMIAC, ALE MOIM SKROMNYM ZDANIEM WIELE Z WAS WIELCE DORADZA A SAMA ZA JAKIS CZAS PISZE TEMAT Z GLUPIM PYTANIEM. ZANIM KOGOS OCZERNICIE ZASTANOWCIE SIE NAD SOBA

ja wchodzę tylko gdy mi na to czas pozwala, głównie po to by poczytać, staram się nie wypowiadać obrażając kogoś jak większość na kafe :O Irytują mnie niektóre tematy, ale wtedy po prostu milknę , wkurzają mnie tępe laski, które myślą, że są nie wiadomo kim...

tym samym monia lisa wskazała na istotny dla kafepodrywaczy fakt - że sama jest grubym pasztetem - inaczej nie wysunęłaby takiej tezy :D

Gość doktórka nałók medycznyh
szkoda gadać na takiego tępaka:D ]a w ogóle...ale to już było!!!💤

Gość Samanta z Orleanu
Tyle, ze Monia lisa napisała wyraznie, ze 1 raz tu weszła :P a to tyczylo sie tych ktorzy siedza tu na codzien.. BURAKI !!!! :p

Gość doktórka nałók medycznyh
Samanta elo Mona Lisa myślisz, że jak napiszesz z innego to nikt cie nie pozna:D:D:D co buraku zatkało?:D:D:D

Tak tak raz weszła i przeniknęła na wylot kafeteryjną rzeczywistość omg :D No chyba, że jak weszła 5 miesięcy temu tak nie wyszła do tej pory no to w sumie tylko raz, fakt