Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdr454556

174cm wzrostu

Polecane posty

Gość sdr454556

i szpilki 9 cm..wiem ze taki temat byl tutaj wiele razy ale co o tym myslicie? bede miala 183.. do tej pory chodzilam tylko w takich do 6cm. do tego nie waze duzo wiec czy nie bede wygladala jak zyrafa?:O

Dziewczyno ja 173/174 cm i chodzę np na wesela na 11 cm :P a jakie nogi mam przy tym długie :)

Gość sdr454556
no wlasnie ja ostatnio ogladalam film z wesela...mialam 6cm obcasy czarne rajstopy i wygladalam strasznie chudo przynajmniej jak dla mnie:O

Gość Dziewczyny nie przejmujcie
sie tym :) za wzrost nikt nie moze :) moj maz ma 170 i jest drobny, ale b. atrakcyjny, Wy bedziecie wysokie do nieba, ale sliczne w duzym rozmiarze :)

Jak na kobiete to JEST DUZO :) ale kto by sie tam tym przejmowal :P

to co ja mam powiedziec:( 181cm ja nawet na szpilki nie spojrze i nigdy sie nie odwaze:P bo juz czuje sie i wygladam jak zyrafa

Zawsze mozesz nosic dumnie swoja innosc :) albo zakladac szpilki w zaciszu sypialni :)

Gość charlotte a ile masz lat
? i czy masz równie wysokie koleżanki? ja mam 174 jak autorka tematu i zwykle jestem jedną z wyższych...

Lat : 18 Mam kilka znajomych równie wysokich, ale z tych bliższych jestem najwyższa. Ale ja już się do tego przyzwyczaiłam, nie traktuję tego jako ujmy, mój chłopak ma 170 cm i na początku dla mnie to było nie do przejścia a teraz.. nie zwracam nawet na to uwagi ;)

Hmmm, wyślij zdjęcie swoich nóg na takich obcasach, to ocenimy. :) Moje nogi wyglądają strasznie chudo w szpilkach 10 cm, a jestem dużo niższa. :P

Gość charlotte a ile masz lat
Miłość nie wybiera :), ale ja czułabym się strasznie przy facecie o tyle niższym... Moje kompleksy na punkcie wzrostu by mnie chyba zżarły :P Mój ma coś koło 190cm i usilnie namawia mnie na wysokie obcasy, ale nie jestem przekonana - z jednej strony nogi wyglądają na nich super, z drugiej mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią i jestem taaaakaaaa wielka :O:P:O

Gość art123
wysokie dziewczyny mają kompleksy przez niskich facetów a to błąd, pomyślcie o tych ok 170 facetach,oni to dopiero mają nie halo.Wysoka dziewczyna kiedy jest z "dopasowanym' facetem nie ma problemów ani z obcasami ani w ogóle, to kwestia samooceny.Każdy wie że wysokie jest lepsze od niskiego. Kobieta która ma174 jest ubrana z klasą i na obcasie wygląda super a niska ubrana z klasą i na obcasie wygląda tak że każdy wie dlaczego ma na sobie wysoki obcas :-) one też wiedzą,że wyższe jest atrakcyjniejsze.Małe kobietki są na pewno milutkie ale ..no cóż nikt nic nie poradzi jaki koń jest każdy widzi , jak pisał klasyk

Gość basta23
ojejku

Gość art a ty z kolei ile
masz lat i wzrostu? :P