Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona ...........

rozmowy w toku szybkooooo!!!

Polecane posty

Gość zona ...........

debilka z tej gowniary!!!!!!!!

Gość zona ...........
Wierzę we wszystko co pokazuje w TV nawet w to że podniesienie podatków nie spowoduje wzrostu cen żywności :classic_cool:

Gość o czym dzis jest??

ja też nie rozumiem jak można po czymś takim nadal chodzić na kurs i widywać tego faceta...

Gość temat o zgwalconych kobietach
i nie ma tu glena b????

Gość nie wierze w to
nie no akurat ze ktos w tv o tym opowiada to wierze.. czesto kobiety chca przestrzec te inne ale ta gowniara to rzeczywiscie jakas pomylka.. zalozylam wlasnie przed chwila temat o tym cytuje: ta laska jest jakas psychiczna.. ta ktora niby instruktor jazdy zgwalcil! nie chce mi sie wierzyc ze rzeczywiscie ja zgwalicil a ona dalej chodzila na kurs i dawala sie gwalcic!! powiedziala ze dlatego ze go sie bala.. gdyby sie go bala to by wiecej do niego nie poszla! i jeszcze ten tekst o probie samobojczej trzema tabletkami!! hahhahah oczywiscie wszystkim rzeczywiscie zgwalconym bardzo wspolczuje to nie ulega watpliwosci ze to cos strasznego ale z tej idiotki nie moge haha.. w dodatku gdacze jak kura

Gość nie wierze w to
ja tez!

Gość kochanka listonossza
hahahha bo problemy u dialogi do rozmow w toku są brane z kafeterii:classic_cool:

Gość bajaderka z czekolada
a ta teraz??? w platynowej peruce, ale gruba i obleśna...po co ją zgwałcili?? byli chyba bardzo zdesperowani...ale kiepsko gra bo bez emocji mówi