Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654321456

zatrzymanie odchodów połogowych. Która miała?

Polecane posty

Gość 987654321456

Mam gorączke i zatrzymały mi się odchody. Zaraz jade na wizyte do gina. Bardzo sie martwie, ze skierują mnie gdzieś do szpitala i co wtedy z maluszkiem?? Nie mam go komu zostawić i karmię piersią.

Gość SanSanSan
hmm nie bardzo wiem o co chodzi? mozesz troche jasniej?

Gość wyczyszczą Cię ..

Gość ja tak miałam
po paru dniach już nic mi nie leciało,poszłam do ginekolog,zrobiła mi usg i wyszło na to ,że zrobił mi sie w macicy skrzep i to zatrzymało krwawienie. Dostałam lek na rozpuszczenie i było dobrze :)

Gość jeśli nie chorowałaś
koleżanka miała ( leżałyśmy razem na porodówce ) dostała kroplówkę - oksytocynę , leki i już było oki

Gość na tydzień przed
Jak dawno jesteś po porodzie??? Dobrze jest to sprawdzić, być może będzie potrzebna kroplówka z oksytocyną, bo za szybko obkurczyła Ci się szyjka macicy i odchody nie mogą się wydalić. Ja przy pierwszym dziecku byłam młoda i głupia. Dałam sobie wmówić że mam gorączkę bo piersi przeziębiłam, a okazało się że już jest ze mną kruchutko, bo wszystko mi się zatrzymało i miałam ostry stan zapalny. Być może pozwolą Ci pójść do szpitala z dzieckiem. Mi pozwolili chociaż ostro o to walczyłam. Byłam wtedy prawie 3 tyg po porodzie