Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiiliiifiiil

chude jest piękne - wasze opinie

Polecane posty

Gość po figurze widzisz
cioteczka... mnie jedno zastanawia :D gdzie ty widzisz zasłony :D i nie czepiajcie sie pokoju czy starej bluzki, bo nie o to pytam.

Gość nie jesteś anoreksja tylko nie
masz wcale tyłka :D

Gość Bez_przesady
dziewczyna ani chuda ani gruba, po prostu normalna. nie czepiajcie się pokoju, bo nie wiadomo jak Wy macie w domkach swoich!

Gość Cioteczka Dżili
Fakt - to nie zasłony, a otwarta szafa. :) To wcześniej to głupie żarty. Nie jest źle - tylko te spodnie troszkę skracają Ci sylwetkę ;)

Gość jestes ani chuda ani gruba
normalna szczupla sylwetka, ale faktczynie inny kroj spodni by Ci lepiej lezal

Gość po figurze widzisz
Hehe mnie to śmieszy jak ktoś mówi,że nie mam tyłka.. uważam to za komplement.. podczas gdy z moją psychą najwyraźniej naprawdę coś jest nie tak :O bo od wielu osób słyszę,że jestem chuda,że powinnam zacząć jeść. Kiedyś miałam 7 kg więcej i mi to odpowiadało.. a jak zaczęłam się odchudzać to ciągle mi mało :O chciałabym jeszcze mniej :O

Gość elektrolalka
nie odchudzaj sie wiecej..jest dobrze

Gość po figurze widzisz
No rzeczywiście w tych spodniach jak teraz patrzę to trochę śmiesznie wyglądam. Jestem strasznie niska. A one chyba jeszcze bardziej skracają mi nogi :) Nie wiem czy to ja jestem jakaś nienormalna czy inni. Bo mnie się wydaje,że mogłabym być ciutkę szczuplejsza w tyłku. Podczas gdy znajomi naprawdę czasami nawet szkieletorem mnie nazywają :O gruba moze nie jestem, w końcu 90 kg nie mam. Ale aż taka chuda też.. Moze oni mają więcej i wydaje im się,że każdy powinien tyle mieć :O

Gość Ołówek_Długopis
ja jestem szczuplejsza.

Gość fghfghj
ale te spodnie nie są dla Ciebie, sprawiaja wrazenie jakbys miala koslawe nogi :o zapal nimi w piecu, jedyny pozytek :)

Gość fghfghj
a ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość jestes ani chuda ani gruba
wiecej sie nie odchudzaj!!!!!

Gość dziewczyno ze zdjęcia
Nie, naprawdę słowo honoru - nie masz dużego tyłka, ty naprawdę masz tyci tyłeczek..no właściwie jakby go w ogóle nie było - tylko dwie łączące się nogi :) prędzej to płaskodupie, niż duży tyłek! więc spoko. Nawet nie wiem co by było gdyby był jak mówisz - ciut mniejszy... miałabyś nogi większe od tyłka... albo on znikłby całkowicie;) ALe poza tym jest oki :) Tylko tyłka ci brak :)

Gość po figurze widzisz
Tu np wyglądam jakbym naprawdę była patyk : http://img834.imageshack.us/img834/7848/dsc03030r.jpg za to w tych spodniach jakbym miała dupsko jak nie wiem: http://img826.imageshack.us/img826/6324/dsc03041k.jpg Ktoś pytał o wzrost i wagę.. nie chciałam podawać wzrostu bo zaraz będzie,że kurdupel etc. Ale właściwie i tak mnie nikt nie zna więc co tam.. Mam 1.6m i ważę 45 kg :) nie patrzcie na BMI bo ono wskazuje,że niby niedowaga. Ale każdy jest inny. Jeden moze ważyć dużo,a wyglądać szczuplutko bo ma ciężkie kości. Drugi waży tyle samo,a wygląda na o wiele grubszego,bo to tłuszcz,a nie ciężkie kości.

Gość fghfghj
tez mam 160, dzieki :o

Gość bo ty panno nie potrafisz
dobrac do swojej figury spodni :) i zrob cos z tymi wlosami :)

Gość po figurze widzisz
bo ty panno nie potrafisz dobrac do swojej figury spodni i zrob cos z tymi wlosami Z włosami już coś zrobiłam bez obaw ;) * fghfghj tez mam 160, dzieki Bez urazy :) no ale przyznaj sama wielkie to my nie jesteśmy ;)

Ja nie wiem czy to jest normalne co ty tutaj piszesz... Dziewczyno, ty naprawdę nie masz dużego tyłka! twój tyłek wygląda jak złączenie nóg i tyle! Czy on ci w ogóle choć trochę odstaje, jak stoisz bokiem????Jak ty sobie wyobrażasz mniejszy? Bo ja nie potrafię... Wtedy zniknie zupełnie! I nie zauważyłaś, że w obu parach spodni marszczy ci się materiał pod d..ą? Bo masz tak malutki tyłek, że nie ma go czym wypchać! Naprawdę, wejdź na neta i pooglądaj sobie zdjęcia innych kobiet z tyłkami i spójrz na swój micro tyłeczek... Masakra jakaś :( Jak możesz tak myśleć??? Lustra nie masz???

Gość po figurze widzisz
i odnośnie włosów to niewiele zresztą mogę z nimi zrobić, bo są tak cholernie słabe,że niedługo zostanę łysa, wiec rozjaśnianie nie wchodzi w grę.. jedynie pasemka :O

Gość po figurze widzisz
Może masz rację.. tylko ja naprawdę tego nie widzę :O Zaczęłam się rok temu odchudzać. W zasadzie to nie celowo.. najpierw zostawił mnie chłopak, później zmarła ukochana Babcia. Przestałam jeść, nie miałam apetytu.. i zaczęło mi się podobać to,że chudnę.. nie wprowadzałam żadnych diet ale starałam się jak najmniej jeść, jak najwięcej chodzić na spacery.. i teraz wszyscy uważają,że jestem szczupła,a ja wiecznie widzę,że mam duży tyłek. Wiem,ze nie wielki.. bo przy 45kg chyba nie można mieć wielkiego.. ale wciąż mi się wydaje,że jest za duży. Jak myślę,ze mogłabym mieć choćby 50 to aż się boję, bo chyba bym się załamała :O a ciąża - nie wyobrażam sobie swojego brzucha po ciąży. To jakaś paranoja :O

Gość fghfghj
no nie jestesmy:o i mam podobny problem, nie mam umiaru w odchudzaniu odkad schudlam, ale jak patrze na Ciebie to naprawde jestes szczupła aż za bardzo, a tyłka nie masz wcale

Gość pastafaraianka reaktywacja
chyde jest piękne, szczególnie jeśli chodzi mleko UHT i modelki.

Gość wielka pała
chude jest piękne - wasze opinie wole półtłuste :D jest co złapać :D

wiesz, wydaje mi się, że masz problem nie z tyłkiem, tylko coś ci w głowie siedzi - powinnaś powiedzieć to komuś bliskiemu z otoczenia, jak się czujesz i co o sobie myślisz... bo to naprawdę może być początek anoreksji. Wiesz, że to choroba duszy, nie ciała, nie? Uważaj na siebie. I naprawdę porozmawiaj z jakąś przyjaciółką czy kimś bliskim. Dobrze ci radzę...

Gość po figurze widzisz
Tak wiem.. to siedzi w głowie. I choćby człowiek był niewiadomo jak chudy to zawsze jest źle. Wprawdzie kalorii żadnych nie wyliczam ani nic z tych rzeczy,ale jak staję na wagę i mam 1.5kg więcej to już mi spędza sen z powiek :O

Gość fghfghj
mam to samo :o

Gość po figurze widzisz
No to mamy problem.. Właśnie wróciłam z innego pokoju.. tam jest szafa z lustrem.. Mierzyłam oczywiście spodnie.. :O więcej chyba mówić nie muszę.. :O

Gość po figurze widzisz
Mam 79 cm w biodrach.. to chyba nie jest dużo,bo moja 10 letnia sąsiadka ma tyle :O

Gość raczej zdrowe a skrajna
anoreksja to tylko śmierć i kosci :P :classic_cool:

A ja mam w biodrach 93! I nie uważam, że mam duży tyłek... taki w sam raz:) więc ty tym bardziej nie masz dużego, głowa do góry i może przestań myśleć o wadze????