Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowakobieta

Dziewczyny wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość nowakobieta

Drogie panie co robic zeby facet byl spelniony. Moj narzeka ze nie jestem dosc namietna. Chcialby zebym codziennie sie z nim kochala, mowi ze chce mi dawac satysfakcje a ja nie potrzebuje tego az tyle. Zarzuca mi ozieblosc a mi jest z nim dobrze. Nie jestem aktywna w lozku, wole jak on sie mna zajmuje. Czy to cos zlego. Wiem ze chcialby zebym przejela paleczke ale ja nie potrafie, czy wszystko ze mna ok ? Boje sie zeby mnie nie zdradzil.

biologicznie samica w świecie zwierzęcym zawsze jest bierna podczas stosunku Taka jest biologia ale że my jesteśmy ludźmi i potrzebujemy trochę atrakcyjności podczas seksu dlatego kobiety muszą się nauczyć tej aktywności a z resztą jest to też dla was przyjemne widząc swojego partnera w ekstazie miłosnej

Gość Obszczymór IV
No właśnie , irytuje mnie bierność mojej partnerki ! Jakbym nie rozpoczął gry wstępnej to nie kochał bym się przez co najmniej przez pół roku ! Cały czas ja i ja muszę inicjować iskrę, która rozpali w niej pożądanie, czy to normalne?

Gość dsfsgononononon
a u mnie odwrotnie. Ja nie chcę, leże i sienie ruszam. A moja nawet budzi mnie w nocy, bo jej się chce. Heh, raz nawet spałem, a ona zrobiła sobie na mnie dobrze. Mmogłaby sobie znaleźć jakiegos kochasia, bo ja już nie mam siły... :O(

Gość bershkaa
kobiety ciezej "rozgrzac"! wymaga to troche wiecej czasu niz facetom . Jemu pokazesz kawalek ciała i juz mu penis stoi , kilka ruchow i sie spuszcza a kobieta potrzebuje dluuuzszej pieszczoty:O ale racja,ze musisz byc aktywniejsza, moze czesciej kochajcie sie na jezdzca, on troche polezy a ty pojezdzisz na nim:P albo zrob mu loda :)

Gość Psychoznawca
Co wy wiecie ! Jak kobieta jest normalna to jej facet ma udany sek i nie potrzebuje czekać na zbliżenie kilka miesięcy ! obopólne pożądanie się rozkłada i nikt nikogo prosić nie powinien ! Oziębłość płciowa jest przyczyną a jej przyczyną są relacje rodzinne a w szczegolności wychowanie !

Gość Stary student
Prawda !

Gość ewfr
heh nie podobają się tobie nie? ja myślę że do jakiejś fajnej stylizacji mogą fajnie wyglądać. ale nie jest to dla gimbusa do bluzy z kapturem :D

Gość ewfr
aj tematy misie pomyliły. ale taki partner jak ty to coś srasznegooooo :O "wolę jak on sie mną zajmuje" co za samolubny leń pewnie masz włosy w dupie :D