Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

co myślicie?

Polecane posty

Dziś miałam się spotkać o 18 z chłopakiem który chciał mnie poznać. Umówił się ze mną na 188. Czekałam na niego i czekałam a ten wystwił mnie do wiatru i nie przyszedł. Nawet nie raczył napisać że nie przyjdzie. a ja siedziałam jak idiotka w kebabie. Wkońcu napisałam że kiedy będzie a on że mu się samochód zepsuł. Uważam że mógł mi napisać wxcześniej sam a ten mi nie napisał pierwszy.

Gość basta23
jezelicietointeresujetojaniemyslewogole

Gość weaaaaa
Byłam zaskoczona kiedy przy obdzierania mięsa z rusztu kucharza, ten wytrysnął sosem czosnkowym.

co za idiota..:/ tez mialam taki przypadek, tyle ze napisał 5 minut przed ze jednak nie przyjedzie... olej go i więcej sie z nim nie spotykaj:)

Ten to nawet nie raczył napisać że nie przyjdzie. Dopiero jak sam do niego napisałm to odpisał że nie przyjedzie.

A to cham. I pewnie gdybyś nie napisała to by sie nie odezwał :) a tłumaczenie z samochodem to zapewne ściema:P dlugo pisaliscie ze sobą? zanim chcial sie spotkac?

w sumie to nie długo. Kiedyś do mnie pisał na gg. Potem długi czas się nie odzywał. W tym tygodniu napisał do mnie i zaczął wypytywać co u mnie i takie tam. Zaproponował mi spotkanie. Zastanawiałam się czy iść czy nie i w końcu się zgodziłam.

Gość basta23
ojejku

no co chcesz wiecej wiedziec? olał Cie i tyle. I Ty teraz tym bardziej powinnaś tez sobie dać spokoj. Ze tak zapytam, po ile macie lat :)?