Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulia

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Bulia

Witam, słuchajcie potrzebuje Waszej rady, bo sama nie wiem co robić i nie umiem sobie z tym poradzić. Zauroczyłam się w przyjacielu mojej przyjaciółki, pierwszy raz czuje coś takiego, ciaglę o nim myśle a jak go widze to prawie zawał na miejscu. Pierwszy raz czuje coś takiego. Jednak on nie zwraca na mnie uwagi, rozmawiamy i widujemy się dosyć rzadko tylko przy okazji spotkań z moją przyjaciołka. Mam 22 lata, ale jesli chodzi o facetów to nie wiem jak z nimi postepować. Nie wiem co zrobić, zeby się mna zainteresował. Jak mu to okazać, ale w taki sposób by nie było to tak ' bezczelnie' widocznie, boje się, że mogłby mnie zle ocenić...albo pomysleć ..." gdzie ona do mnie startuje" Czy mozecie mi coś poradzic? Mieliscie podobne sytuacje, jak się skonczyły? Z góry dziekuje za odpowiedz

Gość Autorko
Cudzy facet to tabu. Daj sobie spokoj, dopoki nie bedzie wolny. Postaw sie na chwile na miejscu Twojej Przyjaciolki. Chcialabys, zeby bliska Ci osoba kopala pod Toba dolki? Nie jestes gowniara. Mysl jak dorosly czlowiek.

Gość Bulia
Ale on jest wolny, on sie tylko z nia przyjazni...ona zreszta chciała nas zeswatac...

Gość Autorko
A to sorki, nie czytalam uwaznie. Najlepsza taktyka to grac niedostepna, ale nieco zainteresowana. Pamietaj, ze facet to zdobywca. Jesli nie musi sie trudzic, to gucio z tego. Zainteresuj go... bo ja wiem... ciekawa rozmowa, a potem czekaj na efekt. Nie zdobywaj, pozwol jemu sie wykazac.

Gość Bulia
Ah, fajnie nam sie rozmawia, tzn. tak mi sie wydaje...no nie wiem czekam, ale czuje ze wpadam powoli w obsesje na jego punkcie. Wystarczy, ze moja przyjaciołka wspomnie cos o nim a ja to zapamietuje i mysle jak ta wiedze wykorzystac, chce wiedziec jakiej muzyki słucha, jakie filmy lubi, jakich perfum uzywa...to chore i bardzo mnie meczy. To bardzo sympatyczny chłopak, moze za dobry dla mnie.

Gość Autorko
Nie mysl w ten sposob, ze ktos jest dla Ciebie za dobry. Co to znaczy w ogole? Jesli ma sie cos zadziac, to sie zadzieje, Wyslij pierwszy, subtelny sygnal i tyle. Jesli nie jest zainteresowany, to w zaden sposob tego nie zmienisz.

Gość Bulia
Subtelny sygnał? Masz na mysli cos w stylu usmiechnij się? Jesli tak to probowałam, rozmawiam z nim usmiecham sie patrze w oczy i dupa;/