Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoszczetnieZrozpaczona

NAJGORSZY dylemat jaki sobie mozna wyobrazic

Polecane posty

Gość DoszczetnieZrozpaczona

Witam wszystkich, mam problem rodem z telewizyjnej Uwagi, czy Pod Napięciem. Jestem w sytuacji w ktorej nie ma dobrego wyjścia, ktora pokazuje jak ludzie potrafią być podli kiedy mogą wykorzystać inne osoby. Mam 34 lata, jestem atrakcyjną kobietą, od 6 lat jestem żoną cudownęgo mężczyzny. Wszystko ukladało nam się wspaniale , bylismy szczesliwym malzenstwem i wydawalo się że nic nie jest w stanie zepsuć naszego szczęścia. Niestety stała się tragedia, u mojego męża wykryto bardzo poważną chorobę, Mój mąż nie rusza się ze szpitala i grozi mu śpiączka a nawet smierc. Jedynym ratunkiem dla niego jest poważna operacja. Problem w tym, że prywatnie kosztuje ona bardzo dużo, a mąż nie doczeka leczenia publicznego... Na mojej drodze pojawił się pewien lekarz, jest to pewien znajomy, ktory czesto zachowywal sie wobec mnie w niedwuznaczny sposob (zapraszał na 'prywatne badania' itp). Jest bardzo bezposredni i postawil sprawe następująco - jesli mu się oddam załatwi mojemu męzowi szybki zabieg. Ma dojścia, dużo znajomosci, wiec wiem, ze moze to zrobić. Postawił mnie w sytuacji najgorszej jaką można sobie wyobrazić. Chce bym zdradziła męza aby uratować mu życie. Mam trzy wyjscia. Albo postąpie zgodnie z prawem, czyli zgłoszę to na policje. Ale wtedy moj mąż może umrzeć a lekarz ktory ma znajomosci jest pewnie nietykalny. Drugie wyjscie to zrobić co on chce... Jednak nie wiem czy umialabym sobie z tym poradzic. Nie moglabym tego powiedziec mezowi, bo by sie załamał i by nie chciał tak życ. Nie umialby na mnie patrzec juz wiecej... A ja jakbym musiala caly czas to nosic w sobie... nie wyobrazam sobie takie zycia, w wiecznym klamstwie. Trzecie wyjscie to po prostu nic nie zrobie... Tylko bede lezec i beczeć... Co mam zrobic?

Gość Salmaa
marne provo :O jest jedno najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji -idź Ty się lepiej leczyć do tego lekarza na nogi bo na głowę już za późno/

Gość ilonkaaaa
prowokacja, ale jeśli naprawde znalazłabym się w takiej sytuacji, gdyby mój obecny partner teraz tak chorował to oddałabym wszystko co mam, bo to najwspanialszy człowie na świecie !