Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgfbfb

Pytanie do kobiet doświadczonych

Polecane posty

Gość dsgfbfb

Moze wydawac sie to głupie, ale czy kobieta moze sie kochac pod rzad wiecej niz tylko raz? Jestem ze swoją ponad 4 lata i praktycznie zawsze po seksie mam ochote na powtórke, oczywiscie dziewczyna zawsze mi odmawia nigdy nie podając powodu.. Bo rozumiem ze nie zawsze jest chęc.. Ale przez te 4 lata...

Gość burgundowowlosa
Hm. Jak moj facet robi to przez 3 godziny, to moge tylko raz :) a jak sa male przerwy... hm... pomyslmy... rekord to jak przyjechalam w piatek, kolacja, rano sniadanie w lozku, obiad zamowiony... jakos tak w niedziele wieczorem dopiero po wino wyszlismy :D

Gość dsgfbfb
jejku... co ja bym dał zeby móc tak choć nawet tylko jeden dzien spedzić w łozku :(

Gość burgundowowlosa
Porozmawiaj o tym ze swoja kobieta, co? Moze nie sprawiasz jej przyjemnosci, moze ja cos boli... moze lubi to mniej niz Ty, ale zechce Ci sprawic te przyjemnosc :D

a może ma tak intensywny orgazm, że nie jest w stanie się po nim ruszać, a co dopiero kochać? może masz za dużego i czuje się (za przeproszeniem) "przeruchana"?

Gość burgundowowlosa
Coz, poza tym... czy powtorka musi byc dokladnie taka sama? A moze dla rozluznienia sex oralny? :P

Gość nie bardzo wierzę w
szczerość zadawanego pytania kobieta spełniona - czyli po orgazmie potrzebuje w zależności od pojemności płuc żeby sobie pooddychać;) i jest gotowa i tak w kółko może dopóki fizyczne zmęczenie jej nie dopadnie;) no ja tak mam:P

Gość wkurzona złotowłosa
Wy byście chcieli mieć wszystko od razu. Daj jej pół godziny, pogłaszcz ją, przytul, bez żadnych seksualnych podtekstów. A po tej półgodzinnej sesyjce relaksacyjnej niech twoje pieszczoty znów prowadzą do seksu. Zapewniam, że się nie oprze. I w ogóle masz jakiś problem, nie dochodzisz, że musisz NATYCHMIAST drugi raz?

Gość burgundowowlosa
Heh, zlotowlosa, wyobraz sobie ze sa faceci ktorym pozniej od razu nie opada :P :P :P

Gość dsgfbfb
Problem w tym ze własnie nie dochodze, tzn. nie zawsze, ale czasem jest tak ze moja partnerka ma "niespodziewany" orgazm po np minucie.. Kaze mi wyjśc z siebie , nie rozmawia, nie daje sie przytulac.. Co najwyzej pocałuje na dobranoc.. Ot taki mam problem.. Tłumacze sobie ze ja poprostu mam wiekszy temperament.. Alez ile mozna.. Więc nie naskakujcie na mnie..

Gość burgundowowlosa
Hm, o kobiecie seksualnej egoistce jeszcze nie slyszalam :P