Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarona292

ksiądz pedofil

Polecane posty

Gość szarona292

witam. chciałabym sie dowiedziec czy ksiądz moze nie dopuscic do bierzowania z powodu oczarniania jego (jak w temacie zawarłam ks sie spotyka z nieletnia dziewczyna i nie chce sie do tego przyznac , ja mam dowody i msci sie na mnie niedopuszczając mnie do bierzmowania )

Gość Audi q7
skur wiel

Gość a gu gu gu
po chuj się wtrącasz w nie swoje sprawy ma romnas to trudno, nie twój interes, jeśli dziewczyna ma co najmniej 16 lat to wie co robi, a jeśli jest młodsza to zgloś to na policję

Gość szarona292
no własnie jest młodsza. no własnie nie moge mu nic zrobic bo ma znajomosci w policji . jego ojciec jest policjantem i co u zrobią. tylko on mi kolo dupy zrobi . no i własnie nie chce mnie puscic do bierzmo

Gość a do innego ksiedza
nie mozna czy jak? by cie pobierzmowal

Gość a gu gu gu
to złóż na niego skarę w kurii, przedstaw dowody, niech skurwiel dostanie za swoje :O wtedy pewnie kuria przeprowadzi jakieś dochodzenie, a jego ojciec nad kurią już nie ma władzy

Gość a do innego ksiedza
nio

Gość szarona292
ale nie wiedzialam ze ks moze posunąc sie do czegos takiego . księzom to chyba wierzyc sie nie powinno. a jego panienka jest ucieszona ze mi na złosc robi bo sie z nią nie lubimy. mam taką ochote cos jej zrobic zeby nie cwaniakowala tak bo mysli ze jest niewiadomo kim spotykając sie z nim

Gość szarona292
co ja mam zrobic zeby puscil mnie do tego bierzowania ?