Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Ile trzega czekać by wudali mi książkę i bym mógł ją sprzedawać w sklepach?

Polecane posty

Gość burgundowowlosa
3 tygodnie

Gość ascscscs
moze lepiej zakoncz swoja zalosna kariere

Gość Wielmożny Pan Profesor
Rozważamy z rektorem, czy by jej nie wydać nakładem w naszej uczelnianej drukarni :classic_cool:

Gość sen o szkole oznacza ze
dzisiejszym trybem to łącznie 12 lat: 6 lat podstawówki 3 lata gimnazjum 3 lata liceum a to po to by nauczyc sie pisac. w trybie mocno skroconym i okrojonym w zasadzie 6 lat podstawowki powinno wystarczyc, ale jesli jest sie mniej pojetnym to pozostale 6 jest konieczne. wtedy mozna zaczac myslec o napisaniu ksiazki 🖐️

Gość Myslisz ze wydanie
ksiazki to taka prosta sprawa? Co to twojej ksiazki to bedzie MISSION IMPOSSIBLE :D

Gość Marnujesz z nim
Ty lepiej nad ortografią popracuj .

Gość burgundowowlosa
z tym honorarium to kiepsko :) ale jak sam sobie zasponsorujesz wydanie ksiazki to cykl produkcyjny ok 3 tyg :) :P

Gość sen o szkole oznacza ze
zacznijmy od tego, czy ktokolwiek bedzie CHCIAL ja wydac...

Ale ja nie mam pieniędzy żebym mógł sobie sam wydrukować zresztoł samemu to chyba nie można nobo jak mial bym sam je wydrukować na czym. takie żeczy robi wydawnictwo.

Wydaje mi się że napewno jakieś wydawnictwo zainteresowało by się moją książkę ktorą piszę jak narazie na kafe..... wiadomo że nie odrazu by było tak prosto ale w końcu napewno by wyszło.

Nie możemy z rektorem dojść do komeniuszu, on przychyla się raczej do wydania poezji, gdy ja jestem za precjozą. Ale odwagi, jeszcze jedna flaszka :classic_cool: Z wiadomych powodów od kosztów przychodu za książkę odliczymy jedynie koszt druku, korekta, tłumacz, ilustrator nie będzie potrzebny. Byłoby miło gdybyś wykremował projekt okładki. Do Twojej kieszeni trafi 90% ceny egzemplarza (hurt) dzieła :classic_cool: dodatkowo zmusimy studentów, do zakupu pod podtekstem niezaliczenia roku :classic_cool:

Nie to nie 🖐️

ja myslę że jak ksizka moja by kosztowala naprzyklad z 30 - 45 zł to jakieś połowa no może z 40 proc bym z jednej mniał. tak mi się wydaje to przy nakladzie np sto tyś wycchodzi naprawdę fajna suma