Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

jestem przystojny, to fakt niepodważalny

Polecane posty

Gość ehhh przystojniak
no tak, jako pierwsza chyba, pokusilam sie o komplement, no moze polkomplement dla naszego przystojniaka i nawet ani pol podziekowania nie dostalam. moze wiec polece tradycyjnie, moze zostane zauwazona: dobra przystojniak, jestes totalnie wiesnym wyrywaczem co dodatkowo robi sobie fotki w samochodzie, czyli ze niby taki mlody, a juz taki zmotoryzowany. Odrobina zelu spotegowala twoje buractwo nadwyraz nieproporcjonalnie. Mam przynajmniej nadzieje, ze masz wszystkie szyby przycieniane, co by nie bylo cie za bardzo z tego auta widac. I tam siedz, bo nie ma co pokazywac. I komu chyba tez nie, bo o tej porze chyba wszystkie krowy na wiosce juz pozamykane w oborze.

Gość ehhh przystojniak
napisalam, ze mam nadzieje ze masz przyciemniane bo uwazam ze powinienes miec, ale skoro nie masz to jestes ostatnim burakiem ktory jeszcze nie ma takich. Szybko sobie wiec przyciemnij bo zostajesz w tyle w buraczanym rankingu, a przeciez tak bardzo sie starales zeby nie odstawac i to ostatni warunek ktory musisz spelnic zeby byc w peletonie....

Gość Czarny chleb
podważalny, podważalny tak jak to, że to jest twoje zdjęcie.daj se spokój 🖐️ nie ośmieszysz go bardziej niż fakt posiadania war jamochłoma

Gość Czarny chleb
*jamochłona

Gość Podnosicielle kwesti ważnych
W góre :classic_cool: Hop

Gość Podnosicielle kwesti ważnych
Oczywiście że na recznym :classic_cool: mysli ze jak zasłoni okno to go nie widzimy z przystanku

Gość Wassmin
CHLOPACZKU PUSTACZKU TO TY CHYBA PRZYSTOJNIAKA NIE WIDZIALES. Zal mi takich prostakow niestety........

Gość masz.....
usta ROBOCZE