Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatimaaaa

niewiem ja dalej zyć

Polecane posty

Gość fatimaaaa

pisze tutaj bo juz niewiem co dalej robic opisze swoją historie ale prosze jezeli ktos chce komentować(no byłoby wskazane komentowanie ale...) to tylko powaznie i bez podszywów bo mnie to nie bawi ! OD 5 LAT JESTEM Z FACETEM DOKLADNIE TAK: JAKIE POZNALISMY się TO BYLISMY RAZEM 4MIESIĄCE PO CZYM WYJECHAL DO ANGLII I NA ODLEGLOSC ZYLISMY ROK CZASU, PO CZYM WYJECHALAM DO NIEGO I TAM MIESZKALISMY RAZEM 3 LATA BYLO ROZNIE WIADOMO JAK W KAZDYM ZWIĄZKU, JA PRACOWALAM ON TEZ DOGADYWALISMY SIE I WSZYSTKO BYLO OK PO 3 LATACH DOKLADNIE GRUDZIEN 2009 WROCILISMY DO POLSKI MIESZKAMY NARAZIE OSOBNO ALE SPOTYKAMY SIE CZESTO NADUZYWA PALENIA ZIOLA ODKĄD PAMIETAM TZN NA POCZĄTKU ZWIĄZKU BYLO TAK ZE PALIL TROCHE TERAZ PALI CODZIENNIE PO 7 SKRETOW JAK NIE WIECEJ,KOLEJNY PROBLEM TO TAKI ZE MAMY BIZNES TZN BIZNES JEST NA NIEGO BO DWA KREDYTY TEZ A MNIE ZATRUDNIA KASE TRZYMA ON BO WIECZNIE ZE JEGO KREDYTY ITD, JA MAM NA TO CO CHCE BO TEZ PRACUJE W TYM BIZNESIE, KOLEJNY PROBLEM TO TO ZE WSZEDZIE GDZIE ON CHCE TO WYCHODZIMY DO JEGO ZNAJOMYCH CZY RODZINY CZASAMI NATOMIAST JAK JA CHCE ISC DO MOICH TO ON WIECZNIE COS WYMYSLA CHOC TWIERDZI ZE ICH LUBI OSTATNIO BYLA U MNIE IMPREZA RODZINNA WSZYSCY SIEDZIELISMY PILISMY I BAWILISMY SIE ON TEZ BYL ALE NAGLE ZACZAL SMSY Z KUMPLEM PISAC PODJECHAL SAMOCHOD (JEGO KUMPEL) I POJECHAL Z NIM WSZYSCY W SZOKU ZE NAGLE WYSZEDL OLAL MNIE I RODZINE !ZACHOWUJE SIE JAK PEMPEK SWIATA JAK GO PROSZE ZEBY PRZESTAL PALIC TO NIBY NIE PALI ALE I TAK WIEM ZE TO ROBI BO POZNAJE NIE LICZY SIE KOMPLETNIE Z MOIM ZDANIEM A TWIERDZI ZE MNIE KOCHA I ZE JA WIEDCZNIEMAM PROBLEM! KURCZE DLUGA TA MOJA HISTORIA ALE JEZELI KTOS MA JAKIES PYTANIA O SZCZGOLY W SENSIE ZEBY MI POMOC TO ODPOWIEM NAPEWNO NPO I CHCIALAM JESZCZE DODAC ZE JAKIS MIESIAC TEMU NAPISAL DO MNIE KUMPEL Z DAWNYCH LAT I TAK SIE ZGADALISMY ZE WKONCU SIE ZWIERZYL ZE ZAWSZE CHCIAL TAKA DZIEWCZYNE JAK JA I WOGOLE JA ZWIRZYLAM SIE Z MOICH PROBLEMOW I ON MOZNA POWIEDZIEC ZE MNIE WSPIERA ALE NIEWIEM TEZ CZY NIE DLATEGO ZEBY MOZE ODBIC MNIE TAMTEMU BO WIE ZE JESTEM ZALAMANA TRUDNO MI ZROZUMIEC FACETÓW TERAZ JAK MAM TAKI PROBLEM TO POROWNUJĘ TEGO KUMPLA I MOJEGO I WAZNE JESZCZE TO ZE MYSLALAM JUZ O ROZSTANIU ALE TAK NAPRAWDE PO TYM JAK DOROBILISMY SIE RAZEM CZEGOS JA NIEMAM NIC BO GDYBYM Z NIM ZERWALA TO MUSIALABYM ZNALESC PRACE I CHCIALABYM ZNALESC NAWEYT JAK Z NIM BEDE ZEBY NIE BYC UZALEZNIONA OD NIEGO ALE WIADOMO ZE NIE LATWO Z PRACĄ MAM 26 LAT IKOMPLETNIE NIEWIEM CO DALEJ RODZINA MI MOWI ZE ON NIE DO KONCA DOROSL ZEBY Z KIMS BYC NON STOP JAKIES BIZNESY BY OTWIERAL A O SLUBIE DZIECIACH NIE MYSLI WOGÓLE NIEWIEM CO MAM ROBBIC ???????? NAPISALAM TO TROCHE NIE JAASNO I TROCHE ZA BARDZO ROZSZERZYLAM SWOJA WYPOWIEDZ ALE LICZE NA JAKIES ODPOWIEDZI I POMOC

Gość awww
Wyłącz tego caps locka, to może ktoś się zlituje i to przeczyta.

Gość nie martw sie
Dlaczego w Twojej wypowiedzi nie występują przecinki, ani o zgrozo kropki? Do tego ten caps lock, o którym już pisano... No makabra...

jedno Ci powiem, bo zlitowałam się i przeczytałam. to dzieciak, który nie dorósł. pali. mam znajomego ktory też tak jarał. teraz przestał ale ma takie ubytki w mózgu ze szkoda gadać, nie potrafi zapamiętac nawet swojego pinu. olewa Cię na imprezie rodzinnej bo kumpel ważniejszy? zastanów się. chcesz z nim zmarnować zycie?