Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaammmuuu

chcę schudnoąć szukam towarzysza do odchudzania

Polecane posty

Gość aaammmuuu
ja jestem na diecie dukana... i mam zamiar w niej wytrwać...

no ja też juś jeste;) to moje prawdziwe ja;) (ddzisiaj slyszałam opinię byłoprzechodnim nickiem na chwilę) zabieram sie za sprzątanie bo po poludniu jade do teściowej:o aż mnie ściska w dołku...znowu tylkosie zdenerwuję:o trzymajcie sie, ja na dobre dokączam od poniedzialku:)

Gość aaammmuuu
a gdzie się podziła moja towarzyszka od odchadzania elizabethaaa33 ????

Gość elizabethaaa33
jestem jestem :D spie dluuugo w sobote kochane dziewczynki:D dzis wieczorem mam randke takze nici z silowni bo musze sprzatac w domu jeszcze i takie tam...no i sie robic na bostwo:P dieta dzis...taka jak mowilam 1200 kcal:) sniadanko juz za mna - razowiec z pomidorkiem i serkiem wiejskim light:) sluchajcie ja probowalam juz CUDOW na to chudniecie.... pilam nawet 2 tygodnie ocet jablkowy ktory byl po prostu okropny...wcinalam 2 grejpfruty dziennie....tabletki na odchudzanie, plastry....szczerze? pomagaja mi tylko racjonalna dieta niskotluszczowa i wysokobialkowa i cwiczenia. osobiscie nie polecam ZADNYCH WSPOMAGACZY.... czasami sie zalamuje i mysle ze ja taka mam byc, ze moj organizm jakos nie chce mi pomoc by schudnac.....ale coz...o nie! nie poddam sie:D na drugie sniadanie jablko, a nad obiadem mysle :D a Wy co dzis jadlyscie dziewczyny??:)

Gość aaammmuuu
hejka\:)) a już myślałam, że się poddałaś:)) ja na śniadanko owsianka, na drugie serek wiejski, na obiadek kurczak z grilla na kolacje sałatka z tuńczyka....w między czasie kefirek... mówiłam Ci że nie umiem być głodna bo bym nie dała rady.... ale za Ciebie trzymam kciuki:)))

Gość betka33
to fajny jadlospis :) a idziesz dzisiaj cwiczyc? biegasz na wolnym powietrzu czy silowni?:) w ogole to mam na imie Magda:D a Ty?

Gość Dorcia76
Zgłoś się do nich, mi pomogli www.piekno-natury.pl Jeśli ktoś z mojego polecenia do nich trafi, będę miała z tego korzyści. Będę mieć taniej lub nawet za darmo. Dlatego mi zależy. Zresztą wy też tak możecie. Możecie polecać i na tym korzystać. Wszystko Wam wytłumaczą. Koniecznie podawajcie proszę mój nick "Dorcia76" podczas ewentualnych zamówień.

Gość aaammmuuu
beataka 33- ja biegam w domu na bieżni, a jadłospis mam fajny, bo nie umiem być głodana:))) A Ty chcesz się odchudzać?? Mam na imię Maja

Gość aaammmuuu
jak dziewczyny???? odchudzanie wychodzi czy nie???? cisza taka....

Gość olla.k
Witam, odświeżę wątek poszukiwawczyń towarzystwa :) niestety od jakiegoś czasu zauważyłam że zasiedziałem się na kanapie przez telewizorem :) więc chciałabym wziąć się za siebie i zrzucić parę kg, ale oczywiście brakuje mi motywacji jak pomyślę że mam to robić sama, szukam więc kogoś z Wrocławia kto by mi w tym potowarzyszył, nie mówię to o jakichś drakońskich dietach, czy katuszach na siłowni, chodzi mi raczej o aktywne spędzanie czasu, wyjście na basen, rower, pogradnie w badmintona jak ktoś lubi itp. Może ktoś również poszukuje kompana, nie koniecznie dla odchudzania ale dla aktywnego spędzenia czasu, jeżeli tak to ja chętnie, oto mój gg 12058338 aha mam 27 lat, jeżeli dla kogoś to ma znaczenie, choć dla mnie nie ma :) pozdrawiam Ola-Wrocław

A ja zaczęłam odchudzać się wczoraj :) i jeśli ciekawią was informacje na temat zdrowego żywienia, ćwiczeń, diet itp oraz chcecie odchudzać się wraz ze mną - zapraszam: http://cholernadieta.blog.pl/ Blog jest dosyć świeży, wczoraj założony, z dużą dozą humoru, którego zawsze potrzeba (zwłaszcza przy odchudzaniu ) i dystansu do siebie samej. Zwracam się do osób, które szukają towarzystwa w utracie zbędnych kilogramów :)